USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Доза алкоголю перевищила норму майже в 15 разів: на Волині спіймали п’яного мотоцикліста

13 Березня 2023 20:48
На Волині спіймали мотоцикліста, доза алкоголю крові якого становила 2,91 проміле. Керманича оштрафували на 17 тисяч гривень та на рік позбавили водійського посвідчення.

Про це стало відомо з постанови Ковельського міськрайонного суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що 30 січня Микола Т. керував мотоциклом без державного реєстраційного номеру, рухаючись вулицею Поворською у селі Мирин Ковельського району. Коли ж керманич пройшов огляд на стан сп’яніння, драгер показав 2,91 проміле, що майже в 15 разів перевищує допустиму норму алкоголю в крові.

Читати ще: На Волині за кермом «Мінська» спіймали п’яну мотоциклістку

У суді водій, який є підприємцем, визнав вину. Він просив розстрочити штраф на три місяці, оскільки має на утриманні дитину з інвалідністю другої групи. Також на його утриманні, окрім дочки з інвалідністю, перебуває двоє неповнолітніх дітей дружини, які проживають разом з ним та перебувають на його матеріальному утриманні. Правопорушник просив врахувати, що він включений до загону територіальної оборони села Мирин.

Врахувавши обставини справи, суд оштрафував мотоцикліста на 17 тисяч гривень та на рік позбавив водійського посвідчення. Штраф розстрочили на три місяці.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus