USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дозволять віддати українську трубу Росії

5 Січня 2012 12:57
Верховна Рада наступного тижня розгляне законопроект, яким буде дозволено здачу в оренду української газотранспортної системи.

Про це заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов розповів газеті «Сегодня», - пише ТСН.

«Президент ще в серпні видав указ про необхідність реформування «Нафтогазу», який минулою владою було доведено до жебрацького існування. Порятунок НАК - це не лише порятунок українців від підвищення цін на газ, а й аргумент у переговорах із МВФ», - наголосив Чечетов.

За його словами, саме тому буде прийнято «будь-які закони, які сприятимуть розв’язанню цього питання». Чечетов нагадав, що за два тижні поновляться переговори з «Газпромом» про новий газовий контракт, причому вже відомо, що в цьому є зацікавленість обох сторін.

«Наша пропозиція відома - це газотранспортний консорціум, і щоб уряд міг зробити цю пропозицію, парламент має дати і дасть йому закон, який дозволяє передачу ГТС в оренду», - відзначив регіонал.

Нагадаємо, раніше віце-спікер Микола Томенко заявив, що після новорічних свят парламент може розглянути питання про передачу повноважень щодо приватизації активів газотранспортної системи Кабміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Мирослав Ватащук Показати IP 5 Січня 2012 13:53
Коментар користувача Хатуль Мадан видалено на підставі п. 1 і 2 Правил коментування. Дякую!
Хатуль Мадан до Мирослав Ватащук Показати IP 5 Січня 2012 14:03
П. Мирославе, тоді видаліть і коментар громадянина Левчука. Чи може Ви згідні, як українець, що належите до "біомаси рабів", "Злиденної і паталогічно схильної до зрадництва"? Дякую!
Мирослав Ватащук до Хатуль Мадан Показати IP 5 Січня 2012 14:06
Дякую за слушне зауваження. Коментар "Левчука" видаляю на підставі п.2 і 4 Правил коментування.
Хатуль Мадан до Мирослав Ватащук Показати IP 5 Січня 2012 14:08
Вибачайте, що погарячкував. Надалі буду "фільтрувати" сказане. Як то кажуть, нічого особистого.
Віктор Показати IP 5 Січня 2012 14:07
Левчук, з Вами не погоджуюсь! Україна відбулась! Я себе рабом не вважаю й ніколи ним не був. Що означає: "Україна, як дешева повія лягла під МВФ..."? Сподіваюсь Ви не мали на увазі український народ, оскільки саме народ, його мова, традиції є основними складовими державності. А з приводу названих персон підтримую, оскільки вона лежать в строго паралельних площинах. За кого будемо голосувати на наступних виборах? звертаюся до пенсіонерів, вчителів, дітей війни, чорнобильців, афганців! Не має серед кого обирати! Може вже купується паралельний сервер на вибори?
Лучанин Показати IP 5 Січня 2012 18:09
Люди добрі, розскажіть будь ласка, чому всі так за ту трубу човпуться. А якщо відкинути політику, то що будемо мати? Реально: купа іржавого металобрухту, який з останніх сил ще намагається виконувати свої функції і потребує реального капітального ремонту на доволі кругленьку суму яку Україні самій не потягнути. Я вже мовчу про модернізацію. Та в такому стані це є дуже вибухонебезпечною річчю. Можливо кожному з нас важко уявити що ми сидимо на пороховій діжці і при цьому ніхто не знає в який момент запалять фітиль. Це були факти, а тепер без всякого обсирання друг друга і без політики просто задумайтеся, хоча б на прикладі, що роблять МНСовці з вибухонебезпечними знахідками...
Изя Шнеерзон Показати IP 5 Січня 2012 19:19
Интересное кино1 А если я буду агитировать "за" продать иржавую трубу какое правило коментирования я опять таки нарушу? И в чем нет гешефта? Почему мой земляк "ХМ" так нервенничает, что его даже наказывают?
Изя Шнеерзон Показати IP 5 Січня 2012 22:29
Мирославу Ватащуку. Я Вас зауважал. Вы удалили комент "Х М", он тут же сдал соседа. Настоящий патриот!!! Пан Мирослав, Вы таки -да, Вы тоже умный человек, впредь делайте так же. Все патриоты будут "стучать"не только друг на друга, но и даже на себя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus