USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Стартувала музична сцена другого дня Бандерштату-2015

1 Серпня 2015 18:27
Стартувала музична сцена другого фестивального дня Бандерштату-2015. Так, цього разу «чаша першості» випала на долю українського металкор-гурту «Morphine Suffering».

Основною ідеєю Morphine Suffering, що в перекладі з англійської означає «страждання від морфіну», є боротьба за допомогою музики з оточуючим несправедливим жорстоким світом. Музиканти проповідують повну відмову від будь-яких видів наркотиків та шкідливих звичок. Жоден з учасників групи не вживає алкоголю та не палить.

«Наш гітарист Ваня Кислюк написав кілька слів про кохання. Він сказав, що кохання – це така річ, яка змушує людей впадати в крайнощі. На жаль, воно робить людей або дуже щасливими, або дуже нещасними. Останнє трапляється частіше. Тому ми заспіваємо пісню про це», – розповів вокаліст гурту.

Після його слів біля сцени утворилось величезне коло, усередині якого «слемились» найбільш палкі любителі важкої музики.
«Однак будьте українцями, якщо хтось впав – підніміть», – закликав до небайдужості «бандерштатівців» фронтмен.

Після виступу «першовідкривачів» музичної сцени другого фестивального дня Бандерштату-2015, тішити любителів якісної музики на сцену вийшов український рок-гурт, авторський проект Андрія Антоненка, заснований 2003 року Riffmaster.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Василь Показати IP 1 Серпня 2015 18:42
Звірина!
грек Показати IP 1 Серпня 2015 20:22
фестиваль...як культурна подія-бажає кращого!! дуууууууууууууууже дорогий квиток!!
Петро Показати IP 1 Серпня 2015 20:52
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus