USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дружина Кожари зізналася у вбивстві Старицького, – адвокат

26 Березня 2020 21:04
Ексміністра закордонних справ України Леоніда Кожару підозрюють у вбивстві медіа-менеджера Сергія Старицького. Утім під час судового засідання адвокат заявив, що дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві.

Про це повідомляє 24 канал.

Захисники повідомили, що відповідну заяву дружина ексміністра Марина Козерод подала правоохоронним органам 25 березня.

Убивство ексголови Сергія Старицького буцімто трапилося випадково, а Козерод уже зверталася до правоохоронців з проханням долучити її до проведення слідчих дій.

Адвокати спростовують версію конфлікту. За їхніми словами, у момент вбивства сам Кожара перебував на іншому поверсі будинку.

Марина Козерод побачила у руках Старицького пістолет. Коли жінка спробувала відібрати зброю, та вистрелила.

«Учора вона написала заяву-зізнання про вчинення кримінального правопорушення. Це казус, який трапився у ту ніч», – заявив адвокат.

Водночас він наголосив, що Марину Козерод навіть не долучали до цілої низки експертиз, які проводили щодо Кожари. Прокурори ж підкреслили, що поки не отримували заяви Козерод, але з почутого зробили висновок, що це лише ствердження, що вона була свідком злочину, а не зізнання у його скоєнні.

Нагадаємо, 21 лютого Сергія Старицького знайшли мертвим у селі Чайки Київської області у будинку Леоніда Кожари – колишнього міністра закордонних справ України. Спершу підозрювали самогубство.

22 лютого поліція перекваліфікувала справу на умисне вбивство. Мовляв, правоохоронці отримали дані, що дають підстави вважати, буцім Старицький не міг покінчити з життям самогубством.

Рідні та друзі покійного одразу ж почали заявляти: у Старицького не було підстав накладати на себе руки.

25 березня поліція затримала Леоніда Кожару. Він є головним підозрюваним у вбивстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 26 Березня 2020 21:14
Тупа адвокатська версія. Чомку це раптом пістлет Кожари опинився у раках Старицького? З якого дива ця п'яна жіночка укинулась йогь відбирати? Про який казус може йти мова, якщо це мінімум необережне вбивство?
читач Показати IP 26 Березня 2020 22:32
Казочка "Про сірого бичка"...За скільки "зелених" адвокати зі слідчими та суддями дадуть "умовно" вбивці???
Дідо Показати IP 26 Березня 2020 23:00
Відмазують, жінкам багато не дають. Це раз. Два, чоловік лишиться на волі і при рулі. З часом витягне по амністії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus