USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

ДТП на Волині: фура перевернулася вверх колесами. Фото

23 Грудня 2017 11:46
Поблизу Кременця у Рожищенському районі перевернулася вантажівка.

Про це повідомляє Район.Рожище.

ДТП трапилася близько 11 год 23 грудня на виїзді з села Кременець в сторону Рудки-Козинської. На місце прибули працівники поліції.

Най мовірніше, водій не впорався з кермуванням, пише видання.
Нагадаємо, тиждень тому у цьому ж селі трапилася моторошна ДТП з двома загиблими - зіткнулися легковий автомобіль «Опель-вектра» та бус «Фольксваген». Внаслідок ДТП 53-річний пасажир легкового автомобіля загинув на місці події, а ще троє людей були заблоковані у понівеченому автомобілі. Водій легкового авто помер у кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні. Двоє людей наразі перебувають у лікарні, один чоловік – досі у важкому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ігор луцький Показати IP 23 Грудня 2017 15:23
В тому районі часто трапляються дтп і багато вже загинуло людей.
! до ігор луцький Показати IP 24 Грудня 2017 07:29
Бо там дорога х€рова
Роман Показати IP 25 Грудня 2017 01:54
Дорога Ковель-Луцьк, почиаютчи від села пере переспою (з боку Ковеля) це просто ад аж до самого Луцька... у мене пів колеса в Коліях ховається які там є.... ці ідіоти не можуть навіть зрізати ті грьобані коліЇ... з них тупо викідує куда попало...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus