USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП у Луцьку: водій Renault Kangoo не пропустив авто охорони. Оновлено

4 Березня 2020 18:50
У Луцьку на вулиці Ковельській трапилось ДТП за участю автомобіля поліції охорони.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Як повідомляється, близько 17 години службове авто поліції Deo Lanos, рухаючись з увімкненими маячками вулицею Ковельською, здійснювало поворот на вулицю Поштову.

У цей час автомобіль Renault Kangoo, рухаючись назустріч, не надав перевагу у русі службовому авто, внаслідок чого відбулось зіткнення. Автомобіль поліції охорони зазнав незначних механічних ушкоджень правої частини.

В дорожньо-транспортній пригоді постраждала пасажирка Renault Kangoo, 51-річна жителька Луцька. Жінку госпіталізували в лікарню для надання медичної допомоги.

Фото Під прицілом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ор Показати IP 4 Березня 2020 19:14
тут вообщето регульване перехрестя
Anonim Показати IP 4 Березня 2020 21:52
Інформація не правдива!
Журналіст Показати IP 4 Березня 2020 22:22
Не правдива інформація!!!!! Службовий автомобіль порушив правила дорожнього руху, був без мигалок (зі слів свідка 51 річної Світлани, та водія Рено). Для водія службової машини з підозрою на алкогольне сп’яніння, патрульні не зробили тест на драгер, а у наркодиспансері не афішують і скривають ці показники. Також, патрульні не могли сказати адресу по виклику у якому вони рухались, а напарник водія патрульної після ДТП одразу ліквідував відео реєстратор з службової машини (є відео доказ журналістів). З самого початку чекали слідчого зі Львова, проте все закінчилось тим, що слідчого так і не дочекались. Проте, слідчий з Луцької прокуратури наказав завезти машину рено на штраф площадку, і дав візитку зі словами : - «завтра наберіть.»
Саша Показати IP 6 Березня 2020 20:13
Я теж був свідком, маячки не були ввімкнені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus