USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

ДТП у Польщі за участю буса з українцями: четверо постраждалих досі в лікарні

26 Липня 2021 15:33
Четверо громадян України продовжують залишатися у польських лікарнях після ДТП за участю мікроавтобуса Volkswagen Transporter та легкового автомобіля Nissan, що сталася у суботу вранці поблизу міста Радомсько Лодзького воєводства у центрі Польщі.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив радник-посланник посольства України в Польщі Олег Куць.

"Четверо громадян України продовжують залишатися у лікарнях міст Радомсько, Лодзь, Ченстохова і Пьотркув Трибунальський. Стан одного з них був тяжкий, але ситуацію вдалося стабілізувати",- повідомив Куць.

За його словами, госпіталізованих відвідують українські консули, які надають необхідну допомогу. Родичі постраждалих отримують повну інформацію про лікування.

Справа перебуває на контролі посольства України у Варшаві, ГКУ у Кракові, Департаменту консульської служби МЗС України.

Дипломат висловив подяку польським поліцейським, рятувальникам та медикам, які надали оперативну і кваліфіковану допомогу постраждалим.

Нагадаємо, ДТП сталася приблизно о 7:20 (за київським часом) 24 липня. Водійка автомобіля Nissan виїхала на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з Volkswagen Transporter. У мікроавтобусі перебувало дев’ятеро осіб, зокрема семеро громадян України віком 37-54 роки, які працюють у будівельній фірмі. У результаті аварії у лікарні під час операції помер 37-річний українець.
Згодом з’ясувалося, що 36-річна жінка, яка керувала легковим автомобілем, мала у крові чотири проміле алкоголю. Її було затримано. Місцева прокуратура висунула жінці звинувачення у доведенні до катастрофи у наземному русі. Їй загрожує до 12-ти років ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus