USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП з українцями в Чехії: двоє загинули, ще четверо – у лікарні

9 Серпня 2019 08:43
Двоє українців-братів загинули в автокатастрофі у Чехії. Чоловіки були родом з Івано-Франківщини. Ще четверо людей залишаються у лікарнях із травмами, серед них водій другого мікроавтобуса.

Про це пише МІСТО з посиланням на Рожнятівські вісті.

ДТП сталася 6 серпня близько 8:30 у районі міста Хрудім в напрямку Пардубіце. У лоб зіткнулися «Форд Транспортер» та «Рено Мастер».

У результаті аварії загинули двоє заробітчан з України. Ще четверо людей залишаються у лікарнях із травмами, серед них водій другого мікроавтобуса.

Загиблі – з села Суходіл Рожнятівського району. Перед аварією вони вже працювали деякий час у Чехії. У одного з чоловіків залишилася донька і син шкільного віку. В іншого – син.

Попередньо планується, що тіла загиблих доправлять в Україну у п’ятницю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus