USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дубілет боротиметься з корупцією в Україні за допомогою технологій

16 Липня 2019 22:44
Співзасновник Monobank Дмитро Дубілет, який став радником тимчасового виконувача обов’язків глави СБУ Івана Баканова, заявив, що потрібно боротися не тільки з наслідками, а й з першопричинами виникнення корупції в Україні.

Про це він заявив під час брифінгу 16 липня, інформує Економічна правда.

При цьому кращі рішення для боротьби з корупцією, на думку Дубілета, – це технології. Для прикладу він згадав один із проектів, який наразі веде.

«Один із проектів, який ми зараз ведемо, це боротьба з рейдерством, боротьба з тим, що в реєстрах Мін’юсту з нерухомості і по бізнесу просто змінюються власники», – зазначив Дубілет.

І додав, що це – одна з причин, «через які Україна не отримує інвестиції, чому західні банки бояться в нашу країну приходити».

За його словами, останнім часом всі зусилля держави були спрямовані на те, щоб ще більше посилити контроль за «чорними регістраторами» – «щоб вони здавали ще більше іспитів, звітів», підкреслив Дубілет.

Але насправді рішення проблеми, на думку Дубілета, у використанні правильних технологій.

«Причому важливо зрозуміти, що технології – це не обов’язково діджіталізація, технології – це, насамперед, правильні бізнес-процеси», – зазначив він.

Одне із завдань, яке радник в. о. СБУ ставить перед собою, – це побудувати правильні бізнес-процеси, щоб «у СБУ було менше роботи», підкреслив він.

Дубілет також нагадав, що для цього планується об’єднати зусилля з СБУ та держорганами.

Нагадаємо, 16 липня колишній директор із інформаційних технологій «Приватбанку», співзасновник Monobank Дмитро Дубілет став радником тимчасового виконувача обов’язків глави СБУ Івана Баканова.

Раніше Дубілет повідомив, що візьме участь у декількох проектах по боротьбі з корупцією в Україні в якості експерта з інформаційних технологій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 16 Липня 2019 23:28
З такою зарплатою в Україні як зараз, ніякими технологіями корупцію не поборете. Не смішіть.
лучанин Показати IP 17 Липня 2019 08:32
Олександр Дубілет – колишний Голова правління ПАТ КБ «ПриватБанк». Це - його батько чи ні?
Дед до лучанин Показати IP 17 Липня 2019 09:32
Сынишка
Лідія Показати IP 17 Липня 2019 09:42
Головастий хлопець, йому давно треба іти в політику!
777 Показати IP 17 Липня 2019 11:22
Белый Уил Смит?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus