USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дубняк вже з місяць не працює у «Луцьктепло», - прес-служба

20 Червня 2013 13:19
За словами прес-секретаря ДКП «Луцьктепло» Катерини Котельчук, Дмитро Дубняк уже з місяць не працює на посаді заступника директора ДКП «Луцьктепло».

Нагадаємо, Дубняка хочуть висунути кандидатом від «Батьківщини» на проміжних виборах до Луцької міськради в мажоритарному окрузі №10, які відбудуться 18 серпня 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ваня Показати IP 20 Червня 2013 13:52
Ну й пачка, такого тільки дупутати.Мало взяв, там легше добрати бабла. До корита,голосуйте дружно всі за нього, щоб йому сито і вольможно жилося,буде про вас дбати дурних, ділитися чесно
Депутат Показати IP 20 Червня 2013 13:59
Певно вже гасла вчить, щоб людям лапши на вуха навішати. Луцьктепло якраз в тому районі. Люди, не будьте дурні!
бермуди Показати IP 20 Червня 2013 15:28
Дубняк розумна людина і пішов із Луцьктепла, бо не хотів воювати з новою заступницею директора Танькою Козачек. Та вчепилась як піявка до каси підприємства та качає звідти гроші. Не відомо за які такі заслуги вона за кошти підприємства КОЖНОГО ДНЯ їздить на роботу та з роботи у місто Рівне.
Ну-ну до бермуди Показати IP 21 Червня 2013 09:47
ВЖЕ хтось "піявка", а Дубняк святий. Далі буде більше.
Підказка Показати IP 20 Червня 2013 16:01
Все лапша! Прес-секретар не змогла надати інформацію про звільнення заступника директора? "Уже з місяць?". Також ідеї, які від імені підириємства пропонує заступниця директора дуже яскраво підтримуються представниками Батьківщини на Богдана Хмельницького, 19. Звичайна й банальна гра: 1. Дубняк, донедавна підлеглий колишнього кандидата по 19-му округу у ВРУ Киричука (тобто висока вірогідність, що й УДАР, який висовував Кричука, підтримає Дубняка); 2. Значна частина у Батьківщині не могла собі дозволити, щоб їх кандидат був на посаді при нині чинній владі; 3. Батьківщина об'єднується, а там також можуть бути "кандидати", бо не всі з "об'єднувачів" є депутатами.
Горохівець Показати IP 21 Червня 2013 12:54
Та яка там "пявка". Якби енергію її дурних криків перетворити на Гігокалорії, то і газу "Луцктепло" не брало б, держава б звільнилася від енергетичної залежності. Більш як два роки вона ніде втриматись не може. На початку запудрить мозги черговому Киричуку, той лапшу на вухах розчеши. А коли зрозуміє, що без розуму роботи організувати неможливо, то уже в колективі ракова пухлина дала метастази. Мер міський візьметься за голову, коли вона місто заморозить, а ванни будемо приймати водою не теплою, а успішного водоканалу. Геть нарвану примітивну ділетантку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus