USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Два дні при мінусовій температурі: з-під уламків готелю в Італії врятували 4 дітей

21 Січня 2017 11:58
Четверо дітей і жінка були врятовані з гірського готелю у центральній частині Італії, який накрило лавиною.

Вони вижили, не дивлячись на те, що провели два дні при мінусовій температурі під руїнами готелю, повідомляє ТСН з посиланням на Reuters.

Ще п'ять чоловік були знайдені у пастці під тоннами снігу і сміття. Рятувальники сказали, що будуть працювати всю ніч, щоб спробувати звільнити їх. Також вони шукають інших людей, які могли залишитися живими.

Нагадаємо, що лавина в горах Гран-Сассо в центральній Італії зійшла ввечері 18 січня після того, як в регіоні стався землетрус.

Раніше повідомлялося про 10 врятованих людей. Точна кількість людей, які були у будівлі, досі невідома. Попередньо, там перебували близько 20 відпочивальників і 7-8 членів персоналу. Рятувальники продовжують розбирати зруйновані конструкції під 2-метровим шаром снігу. Пошукові роботи ускладнює сильний сніг, який перекрив під'їзні шляхи до готелю

Нині рятувальники намагаються визволити вцілілих зі снігової пастки й постійно розмовляють з ними.

Загинуло під лавиною четверо людей. Про долю ще двадцятьох туристів, що перебували у готелі, досі нічого не відомо. Пошукова операція в регіоні Абруццо триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus