USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Два метри зросту, 135 кг ваги та дівчачий батальйон удома: у волинській теробороні служить богатир Манюня

23 Червня 2022 08:49
У мотострілецькій роті одного з окремих батальйонів 100 бригади Сил ТрО Волині воює сержант Сергій з позивним Манюня. Він ще зранку 24 лютого склав найнеобхідніші речі у наплічник і добровольцем пішов до військкомату. Як сам каже Сергій: «Бо ж як потім дітям та онукам в очі дивитися?»

Історією про волинського богатиря поділилися тероборона Волині.

«Його позивний Манюня. Бо має два метри зросту та 135 кілограм ваги! Поруч із цим козаком Майк Тайсон видається таким собі мініатюрним пай-хлопчиком!» – кажуть в теробороні.

Вдома на Манюню чекає цілий дівчачий батальйон: мама, дружина і три доньки (23, 13 і 7 років). Свого часу Сергій серйозно захоплювався боротьбою та дзюдо. Та й зараз має неабиякий інтерес до спорту. На території його підрозділу є і турнік, і навіть колоритні бруси

«Ми вже й волейбольного м’яча купили – ще сітку придбаємо. Поки погода – треба хоч у неділю трохи пограти, відволіктися від армійської буденщини», – міркує волинський боєць.

Як запевняє, усі його підлеглі – хлопці напрочуд чемні та слухняні: «А я багато і не вимагаю. Все має бути як удома: речі лежати на своїх місцях, непотріб викидатися виключно у смітник, стіл після прийому їжі витиратися, а посуд – митися. Головне ж – усі мають поважати та підтримувати один одного».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Панько Показати IP 26 Червня 2022 22:25
Молодець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus