USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дві бібліотеки в Луцьку об’єднали

15 Червня 2019 21:28
Луцьку районну бібліотеку, розташовану на вул.Ковельській, 56, прийняли у міську комунальну власність та об’єднали з міською бібліотекою-філією №3 для дорослих, що на вул. Драгоманова, 1 і потребувала значних вкладень щодо створення комфортних умов для користувачів.

Про це йдеться в розпорядженні Луцької міської ради.

Внаслідок злиття двох бібліотек збільшився та урізноманітнився книжковий фонд і кількість одержуваних назв періодичних видань. Відвідувачі можуть вільно користуватись послугами Інтернет-центру (8 робочих місць) і Wi-Fi, отримати додаткові послуги з використанням комп’ютерних технологій.

Організовано у бібліотеці і сектор обслуговування дошкільнят та учнів 1-9-х класів, де зібрано найкращу нову дитячу літературу – великий вибір ілюстрованих енциклопедій, довідників, казок, легенд, книг з курсу шкільної програми.

Також діти можуть долучитися до занять в гуртку ляльки і книги «Веселка», взяти участь в цікавих заходах в рамках програми «Бібліотека – територія дитинства», в літній комп’ютерній школі. Для дорослих діє літературний клуб «Джерело» та клуб «Надвечір’я».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus