USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Раді з’явилось нове міжфракційне об’єднання

16 Липня 2015 13:01
Народні депутати фракції "Народний фронт" Ігор Гузь та Олександр Кодола заявили про створення міжфракційного депутатського об'єднання "Контрабанда-Стоп'', яке має на меті запровадити громадський контроль за роботою українських митниць, сприяти їх реформуванню та викорінити корупцію, - інформує Газета.

Про створення об'єднання депутати оголосила під час брифінгу у Верховній Раді.

До складу міжфракційного об'єднання "Контрабанда-Стоп'' на сьогодні входять 13 народних депутатів: Олександр Кодола, Олег Медуниця, Володимир Шкварилюк, Ігор Лапін, Артем Вітко, Дмитро Добродомов, Богдан Матківський, Роман Семенуха, Юрій Вознюк, Сергій Євтушок, Юрій Береза. Головою є сам Гузь.

Зі слів нардепа Ігоря Гузя, він та його колеги планують найближчим часом запросити в Україну польського політика Збігнєва Буяка, який займався питаннями реформування польської митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Липня 2015 13:42
Гузя, мабуть, зарплатня депутата не влаштовує. От і вирішив знайти нове джерело надходжень у свою кишеню.
123 Показати IP 16 Липня 2015 14:54
Бачити в списку Лапіна - абсурд....Чувак на контрабанді гроші заробляє канкретно
Яна Мала Показати IP 16 Липня 2015 15:29
А чому не написали,що ця міжфракційна група підпорядкована Коломойському?Є офіційна інформація преси.Скоро Беня завдяки отаким Гузям буде контролювати весь кордон нашої держави...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus