USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дві вантажівки і мікроавтобус зіткнулись на Миколаївщині – багато загиблих і поранених

28 Вересня 2021 10:59
Неподалік селища Широкине, що на Миколаївщині, на трасі «Снігурівка – Калинівка» ввечері 27 вересня сталася ДТП за участі мікроавтобуса й двох вантажівок. Про це повідомила поліція Миколаївщини.

ДТП сталася близько 19:55 за участі мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, у якому перебували 11 людей, вантажівок DAF та КамАЗ із причепом.

Причина зіткнення поки не повідомляється. Четверо людей, що були в мікроавтобусі, загинули на місці. Серед загиблих – 15-річний хлопець і 66-річний водій мікроавтобуса. Сімох пасажирів віком від 29 до 47 років ушпиталили, в них тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Водії вантажівок не постраждали.

Поліція порушила кримінальну справу за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу, яка передбачає до десяти років ув’язнення і заборону керувати транспортними засобами до трьох років.Правоохоронці просять усіх, хто має інформацію про ДТП, зокрема водіїв із відеореєстраторами, повідомити про це слідству.

Наразі встановлюються всі обставини автопригоди та її причини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Вересня 2021 11:09
вангую - водій буса пішов на обгін під знак "обгін заборонено"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus