USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Двох лучанок представлять до відзначення званням «Мати-героїня»

18 Грудня 2018 20:53
Відзначити почесним званням рекомендували двох лучанок, які народили та виховали по п’ять дітей.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 18 грудня.

За вагомий внесок у справу виховання дітей, підвищення авторитету української родини та самовіддану материнську працю рекомендували для представлення до відзначення почесним званням «Мати-героїня» мешканок Луцька Наталію Кравчук та Наталію Хорошенко.

Наталія Кравчук народила та виховала п’ятьох дітей, серед них є дитина з інвалідністю, працювала на Луцькій взуттєвій фабриці, пізніше перебувала на обліку у міському центрі зайнятості. Нині домогосподарка - по догляду за дитиною з інвалідністю, нездатною до самообслуговування.

Наталія Хорошенко також народила та виховала п’ятьох дітей, працює продавцем продовольчих товарів у приватного підприємця.

Клопотання про присвоєння Президентом України почесного звання «Мати-героїня» порушує виконавчий комітет Луцької міськради та подає у Волинську обласну державну адміністрацію для подальшого вирішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
м-дя... Показати IP 19 Грудня 2018 00:30
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus