USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мати-героїня з Волині, яка виховує 8 дітей, одружила сина

25 Вересня 2015 07:00
Ольга Вульчин з Нововолинська, якій за самовіддану материнську працю, народження та виховання дітей, присвоїли звання «Мати-героїня», оженила свого першого сина. Про це пише «Вісник+К».

Жінка, ще будучи вагітною, залишилася вдовою із сімома дітьми на руках. На цю трагедію відгукнулися десятки людей не лише в Україні, а й за кордоном. Люди писали щирі листи співчуття, передавали гроші, речі. Навіть з Італії прийшло декілька посилок.

«Пригадую перше знайомство з цією сім’єю, – пише автор матеріалу. – Найменша Сашуня була тоді ще в колисці, молодші тільки зіп’ялися на ноги, старші вчилися у школі. Ми неодноразово писали про цю родину, допомагали».

І тут несподіваний дзвінок: «Запрошуємо на весілля». Одружується другий за віком Віталік.

«Минулої неділі я побував на цьому весіллі. Щиро, щиро радів за всю чималеньку сім’ю, яка відзначала таку славну подію, а особливо – за маму Олю, – продовжує розповідь журналіст видання. – Вона світилася щастям. Дивився на молодят, юних вульченят – і на очі наверталися сльози від радості, гордості за них. Усі вони такі красиві, гарно одягнуті, веселі.

Не можу надивуватись, як ця проста жіночка з далеко не великими статками зуміла виростити і більшість уже вивести в люди дітей. Яка ж то щоденна величезна, неймовірна праця стоїть за цим!

Низько, низько кланяюся тобі, Олю, воістину матінко-героїне. Хай Господь тобі допомагає, хай благословиться твоє ім’я навік. Нехай твої новоодружені діти живуть у любові та добрі й уся сім’я процвітає. Щоб ти, Олю, усіх діток одружила і в своїх онуків на весіллях погуляла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олеся Показати IP 25 Вересня 2015 08:55
Оце так новина.
аяяй Показати IP 25 Вересня 2015 12:42
Ну и шо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus