USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двоє підлітків у Луцьку отруїлися алкоголем. Доповнено

31 Жовтня 2018 19:16
Двох підлітків із симптомами алкогольного отруєння сьогодні госпіталізували до обласної дитячої лікарні.

Про це "Суспільному Волинь" розповів в. о. головного лікаря «Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

Про те, що в центральному парку перебувають діти, які мають ознаки сильного алкогольного сп'яніння, близько 16-ї години до швидкої надійшло 7 викликів.

«Казали, що бачили хлопців, які щось курили, а потім ще й пили. Повідомили, що лежить хлопець років 15-16. Таких викликів було 7», – розповів Володимир Шмаль.

На місце відразу направили три бригади швидкої, потім ще дві. Наразі двох юнаків госпіталізовано з діагнозом - отруєння невідомою речовиною.
Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Волині, у парку виявили шістьох неповнолітніх осіб в стані сильного сп’яніння.

До 2 осіб викликали медиків, а інших 4 доставили до міськвідділку.

Також патрульні сконтактували з дорослими родичами всіх хлопців, яким від 13 до 16 років, з міськвідділку 2 неповнолітніх віддали дідові, ще до 2 проявили поліцейське піклування та привезли за місцем проживання й передали матері.

«З усіма учасниками провели серйозні профілактичні бесіди, застерегли дорослих, аби ті краще наглядали за дітьми, попередили про можливі наслідки такої поведінки підлітків», - розповів інспектор патрульної поліції Волині Олександр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Щоденник Показати IP 31 Жовтня 2018 21:03
Середа. Госпіталізували підлітків з симптомами алкогольного отруєння. Четвер. Лікарі вивели підлітків із стану інтоксикації.Виписали. Пятниця. Підлітків повторно госпіталізували з синяками на с&аці. Із суботи і до Нового року лікарі безсилі вивести синяки. Ознаки покращення, зокрема підлітки вже можуть сідати, починають спостерігатися на Різдвяні свята.
Мдаааа до Щоденник Показати IP 1 Листопада 2018 14:53
Юморист однако))
Ярик Показати IP 1 Листопада 2018 09:55
Треба за таке карати батьків!!!! Як батьки виховують дітей? Сидять у телефонах?!
Хрен собачий Показати IP 1 Листопада 2018 10:55
Немає нічого дивного. Батьки зайняті добуванням хліба насущного, а підлітків виховує вулиця. Та й від держави нульова допомога у вихованні. Хто скаже скільки у Луцьку безплатних гуртків,спортивних секцій, де би діти могли займатись у вільний від навчання час?. Якщо басейн,то за гроші. Якщо фітнес-центр, то за гроші. От і маємо те,що маємо. В СРСР дитячому вихованню поза школою приділяли більше уваги. Діти не мали багато вільного часу поза школою, щоб "страждати хєр..ою. По собі знаю. Ще застав радянське виховання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus