USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни намагалися переправити через Західний Буг 3 тис. пачок цигарок

9 Листопада 2020 09:41
Військовослужбовці Луцького загону запобігли незаконному переміщенню до Польщі цигарок через річку Західний Буг.

Про це повідомляють у пресслужбі Луцького прикордонного загону.

Учора, 8 листопада, наряд відділу прикордонної служби «Амбуків» помітив, як двоє осіб з пакунками прямували в бік українсько-польського кордону. Одного правопорушника охоронці кордону затримали одразу, а інший, покинувши товар, вдався до втечі. Чоловіка вдалося спинити лише після здійснення прикордонниками попереджувальних пострілів.

Як з'ясувалося згодом, затриманими виявилися жителі Нововолинська 36 та 43 років, обидва були одягнені в гідрокостюми. В ношах чоловіків знаходилися тютюнові вироби. Усього ділки сподівалися перемістити через Західний Буг три тисячі пачок цигарок різних марок.

Сигарети встановленим порядком буде передано працівникам митниці. А чоловікам за вчинене правопорушення, передбачене ст.204-1 КУпАП доведеться відповідати перед судом. Крім того, відносно контрабандиста-втікача складено адмінпротокол ще й за злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 9 Листопада 2020 12:43
Познімали дроти на границях .....Тепер всі йдуть, як діти до школи! Колись погранци немали нічого крім бенокля .....І був порядок і спокій в Амбукові. А тепер .....бардак ! Йде той , хто знає границю !ц

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus