USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Двоє волинян викрали автомобіль і спалили його

13 Січня 2021 15:50
Волинянин залишив автівку у селі Струмівка через технічні несправності. За декілька днів транспортний засіб виявили у полі згорілим.

Про це повідомляє поліція Волині.

10 січня до поліції звернувся мешканець Луцького району. Чоловік повідомив, що у зв’язку із технічними несправностями залишив свій автомобіль Ford Mondeo у селі Струмівка, коли за декілька днів повернувся, транспортного засобу вже не було на місці.

У цей же день на одній із ґрунтових доріг між селами Гаражджа та Воротнів виявили згорілу автівку. Правоохоронці з’ясували, що транспортний засіб належить заявнику.

Читати також: Поблизу Луцька загорілось та вибухнуло авто: деталі розлетілися полем. Фото

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
Під час розслідування співробітники кримінальної поліції Луцького районного управління поліції встановили, що до угону автомобіля причетні 21-річний та 39-річний лучани. Нині вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри у вчиненні кримінального правопорушення, опісля чоловікам обиратимуть запобіжний захід. Досудове слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Перехожий Показати IP 14 Січня 2021 22:02
Шкода власника авто тим більше не виправдовую злодіїв але як глядів то такий результат. Не годиться кидати де попало думаю що завжди можна знайти можливість евакуації авто в гараж або на сервіс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus