USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Динамо» мінімально поступилося «Барселоні» у Лізі чемпіонів

20 Жовтня 2021 21:49
Пропустивши єдиний гол у першому таймі, київське «Динамо» мінімально поступилося «Барселоні» у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів – 1:0.

«Барселона» вже на старті гри забрала м’яч та контролювала його фактично увесь перший тайм. В перші 20 хвилин «Барселона», що не притаманно для цієї команди, загрожувала «Динамо» з другого поверху. Попри те, що Дест та Люк де Йонг пробивали головою з вигідних позицій, влучити у рамку воріт вони не змогли.

Згодом нідерландський нападник мав ще одну спробу, пробиваючи з-за меж карного майданчика після невдалого вибивання від воріт – Бущан витягнув м’яч з-під поперечини.

«Динамо» зовсім не думало про атаку, а «Барселона» навпаки нагнітала, і це вилилося в гол на 36 хвилині. Альба класно навісив до карного майданчика, а Піке з близької відстані розстріляв ворота киян – 1:0.

У другому таймі «Барселона» продовжила контролювати м’яч. Свій момент мав Фаті, який вийшов на заміну – після помилки Бущана молодий нападник пробивав спиною до воріт, але у рамку не влучив.

В середині тайму господарі дозволила динамівцям трішки вільніше почувати себе на полі – після проведених замін кияни навіть спробували атакувати.

Але в підсумку «Барселона» без особливих зусиль зуміла довести матч до перемоги – 1:0

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus