USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Динамо» мінімально поступилося «Барселоні» у Лізі чемпіонів

4 Листопада 2020 23:50
Київське «Динамо» у матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів мінімально поступилося «Барселоні» на виїзді – 2:1.

«Барселона» розпочала тиснути з перших хвилин і вже невдовзі Мессі заробив пенальті, яке сам і реалізував – 1:0. Потому каталонці могли подвоювати перевагу, але Педрі влучив у поперечину.

Натомість «Динамо» намагалося вибігати в контратаки, але це були лише намагання, до ударів справа не доходила.

Однак на 35 хвилині і «Динамо» мало класний момент – Буяльський головою замикав подачу партнера, але Тер Штеген потягнув цей удар, викинувши руку.

До кінця тайму господарі поля мали ще кілька моментів, аби подвоїти рахунок, але перший тайм так і завершився з мінімальною перевагою «Барселони».

По перерві у «Динамо» міг забивати Циганков, але влучив у воротаря. На 53 хвилині Супряга вирвався віч-на-віч, проте Тер Штеген зачепив м‘яч ногою після удару нападника.

Натомість Нещерет класно потягнув удар Мессі зі штрафного, який пробив у дев‘ятку. А вже невдовзі Нещерет продемонстрував класну реакцію, взявши удар в притул Серхі Роберто.

А на 65 хвилині кияни таки пропустили – Піке головою замкнув подачу Фаті – 2:0. Через дві хвилин Супряга міг відквитати один гол, але знову не реалізував вихід віч-на-віч.

Однак на 75 хвилині «Динамо» таки забило – Тер Штеген потягнув удар Вербича, але на добиванні зіграв Циганков – 2:1.

В підсумку, продемонструвавши непогану гру, «Динамо» зазнало другої поразки у трьох матчах групового етапу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus