USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Дитсадок у Княгининку перейде на 12-годинний робочий день

26 Грудня 2018 14:36
З 1 січня 2019 року дошкільний підрозділ Княгининівського НВК перейде на 12-годинний робочий день.

Таке рішення прийняли під час засідання сесії, – пише у Facebook Юлія Сусоловська, повідомляє Район.Луцьк.

Так, із 1 січня заклад працюватиме з 7:30 до 19:30.

Затвердили також порядок встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах освіти Княгининівської сільської ради. Тож тепер перебування у дитячому садочку коштуватиме 35 гривень в день. З них 40% (14 гривень) сплачуватимуть батьки, решту 60% (21 гривня) –місцевий бюджет. А для дітей з багатодітних сімей батьківська плата буде меншою на 50% і становитиме 7 гривень.

«Звільняються від плати за харчування в закладах освіти діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах (групах), діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», діти учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій, діти-інваліди», – йдеться в її дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus