USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Диверсія: робота держпідприємства на Волині під загрозою через посадовців Держгеокадастру

9 Грудня 2019 12:53
ДП «Волиньторф» може закритися наступного місяця через перешкоджання з боку посадових осіб ГУ Держгеокдастру у Волинській області, - стверджує керівник КП «Волиньприродресурс».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 9 грудня.

Як розповів директор КП «Волиньприродресурс» Василь Столяр, на підприємстві виникла нестача бюджетних коштів. Так, 120 тисяч боргують за послуги з охорони. У підприємства забрали комплекс «Круча», тож керівник дивується, чому наразі не оголосили тендер на продаж об’єкту. Також сформувалися борги з виплати заробітної плати, за що податкова вже виставила штраф, 195 тисяч гривень потрібно сплатити за проведення оцінки з впливу на довкілля.

Також Василь Столяр нарікав на ігнорування підприємства з боку Держгеокадастру. Якщо видобуток торфу не розпочати зараз, то ДП «Волиньторф», з його слів, закриється вже за місяць. Перешкоджання роботі державного підприємства він називає диверсією.

«Я називав прізвища – Поляков, Котюк, там просто сидять вороги нашого народу, поки що не в тюрмі. Це 113-та стаття – диверсія, за це передбачений строк. Починаючи від Гунчика, Савченка і Держегеокадастру. Вони повинні сидіти в тюрмі, без всяких застав!» - відзначив Василь Столяр.

Голова комісії Михайло Імберовський відповів, що звернення розглянуть під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Активіст Показати IP 9 Грудня 2019 13:13
Ще один чесний найшовся. Що ж то він так про «Волиньторф» запереживав.
Туз Показати IP 9 Грудня 2019 14:56
Чесні не можуть поділитися із ще чеснішими. Так вже і Пороха немає, і влада їхня, але "гальмують".
Місцевий Показати IP 9 Грудня 2019 15:33
Стидно як може державне підприємство працювати в мінус державі А коли знайдеця якісь олігарх тоді знову працює без збитків Нажаль цеж Україна
Вася Показати IP 9 Грудня 2019 15:54
Дгк молодці що фігню всяку не пропускають через експертизу !!!!
ххх Показати IP 9 Грудня 2019 16:46
При чому тут Волиньторф та Волиньприродресурс. Це окремі юрособи
Хах Показати IP 10 Грудня 2019 16:44
На приватизацію готують)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus