USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Джонсон анонсував військову допомогу Україні на 100 млн фунтів від Шотландії та Уельсу

5 Липня 2022 10:11
Шотландія та Уельс ухвалили рішення виділити військову допомогу Україні на загальну суму 100 мільйонів фунтів стерлінгів.

Про це написав у Twitter прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, передає Європейська правда.

«Уряд Уельсу виділив 35 мільйонів на військову підтримку Україні, а валлійські сім'ї прийняли 3000 біженців», – йдеться у повідомленні.

Він додав, що 65 мільйонів фунтів виділила і Шотландія, також оголосивши про готовність прийняти біженців з України.

«Я щойно розмовляв із першою міністеркою Шотландії Ніколою Стерджен, аби проголосити успіх співпраці Великої Британії з підтримки України. Я подякував уряду Шотландії за внесок у розмірі 65 мільйонів фунтів у збільшення військової допомоги Великої Британії Україні до 2,3 мільярда фунтів та зусилля з надання житла 6000 українських біженців», –- написав Джонсон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus