USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дзюдоїстка з Гірки Полонки здобула срібло на міжнародному турнірі

27 Травня 2022 23:10
У середині травня в Бухаресті відбувся міжнародний турнір з дзюдо на призи олімпійської чемпіонки 2008 року в Пекіні Аліни Думітру.

За пальму першості боролися понад 300 спортсменів з Румунії, Молдови, Болгарії, Угорщини та України. Нашу державу на змаганнях представила юна спортсменка з Гірки Полонки Анна Нестерук, повідомляють на сайті Боратинської громади.

Перший турнір міжнародного рівня виявився надзвичайно вдалим для 12-річної дзюдоїстки. У категорії 48 кг Анна здобула почесне друге місце, лише трішки поступившись переможцю. Наша спортсменка принесла бали у загальну скарбничку, таким чином допомігши національній збірній посісти перше командне місце на цьому престижному турнірі.

Анна зізнається, що до змагань готувалася довго й ретельно. Незважаючи на серйозну підготовку і хорошу фізичну форму, хвилювання все ж було.
«Так, Аня хвилювалася, але зуміла правильно налаштуватися і показати блискучий результат, – розповідає тренерка дівчини Аліна Бондарєва. – Вона молодець, я повністю задоволена її виступом. Як і всі наші спортсмени, Аня показала одні з найкращих і найбільш видовищних сутичок».
«Дуже приємно, що за нас вболівали колеги та навіть конкуренти з інших країн. Усі висловлювали слова підтримки Україні, а організатори навіть скасували стартові внески для нашої збірної. До речі, українські спортсмени досі в Румунії, для нас влаштували такий собі тренувально-оздоровчий табір. Тому готуємося до нових турнірів, щоб якнайкраще представити Україну на міжнародній арені», – додала тренерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus