USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дзюдоїстка з Волині виборола бронзу на змаганнях у Польщі

27 Травня 2022 18:13
Дзюдоїстка Діана Семченко з Любомля виборола третє місце на етапі Кубка Європи серед кадетів у польському місті Б'єльсько-Б'яла. Волинянка виступила в складі збірної України, – розповіли у пресслужбі Федерації дзюдо України.

Волинянка змагалася у ваговій категорій понад 70 кілограмів.

Спортсменка, яка виграла два попередні етапи Кубка Європи та посіла перше місце, на змаганнях у Б'єльсько-Б'ялі пробилася до півфіналу, однак після трьох попереджень щодо незначних порушень поступилася представниці Франції.

У поєдинку за третє місце Діана Семченко здолала дзюдоїстку з Боснії та Герцеговини Лану Лубуру.

Як розповів старший тренер кадетської української збірної Сергій Дребот, після завершення змагань, більшість спортсменів продовжить підготовку в Європі до наступного Кубка Європи серед кадетів, який відбудеться в Португалії.



Представники збірної України з дзюдо. Фото: Федерація дзюдо України

Загалом на етапі Кубка Європи українські дзюдоїсти завоювали п’ять нагород, у тому числі одну золоту, та посіли п'яту сходинку в загальнокомандному заліку.

До слова, наприкінці квітня волинська дзюдоїстка Діана Семченко в складі збірної України виборола "золоту" медаль на Кубку Європи серед юніорів у польському місті Познань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus