USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ті, хто здобуває перемоги на спортивному фронті: на Волині нагородили талановитих спортсменок

21 Липня 2022 11:34
17-річні Анастасія Саранюк та Діана Семченко обрали для себе не дівочі види спорту: перша – бокс, друга – дзюдо. Кілька років наполегливої праці – і спортсменки цілком виправдали надії своїх тренерів.

Вихованок Любомльської ДЮСШ, які стали переможницями кількох поспіль міжнародних змагань, відзначили днями у Волинській обласній раді.

Лише за період воєнного стану у заліку Анастасії Саранюк – першість у міжнародному турнірі з боксу (Угорщина) та «срібло» у Всесвітній гімназіаді у Франції. На рахунку борчині Діани Семченко – одразу дві перемоги у Кубку Європи з дзюдо в Польщі та Чехії.

У Любомльській ДЮСШ зазначають, що дівчата не припиняють вдосконалювати свою майстерність, постійно тренуючись і вдома, і за кордоном. От і зараз Діана перебуває на тренувальних зборах, тому відзнака голови Волиньради та цінний подарунок чекатиме на неї після повернення.

Голова обласної ради Григорій Недопад привітав Настю Саранюк з черговою перемогою, а також висловив вдячність наставникам спортсменок:

«Сьогодні вашими зусиллями Україна переможно звучить на світовій спортивній арені. І це теж неабиякий внесок у нашу спільну перемогу над ворогом. Тож бажаю підкорити ще не один п’єдестал!» – зазначив він.
Старання спортсменок оцінили і в Любомльській міській раді. Голова громади Роман Ющук вручив переможницям сертифікати на суму 50 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянка Показати IP 21 Липня 2022 12:11
Молодчинка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus