USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екологів не впустили на птахофабрику

23 Грудня 2009 17:51
Інспектори обласної державної екоінспекції разом із співробітниками міжрайонної прокуратури не змогли потрапити з перевіркою на «Птахокомплексу Губин» Володимир-Волинського району. Керівництво підприємства відмовилося впусати делегацію.
 
Екоінспекція прибула на птахокомплекс поблизу села Фалемичі Володимир-Волинського району 22 грудня на вимогу місцевої міжрайонної прокуратури. Інспектори хотіли переконатися, що бізнесмени вирощують птицю із дотриманням вимог природоохоронного законодавства.
 
Однак їх не впустили на територію підприємства. Керівництво птахофабрики відмовило інспекторам у перевірці.
 
Екологи поїхали ні з чим, щоб невдовзі повернутися. Адже міжрайонна прокуратру готує матеріали для прокурорського реагування на побідні дії птахофабрики. Ймовірно, незабаром екологів таки впустять до курей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 21:12
До того часу вони вже все сховають, або знайдуть шляхи впливу на інспекторів, що б ті закрили на все очі. Таке тільки в нас можливо.
OrestN Показати IP 23 Грудня 2009 21:49
тим часом ті пани Курчаки перетворються у ножки Буша з китайськими пестицидами
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 00:25
до того часу, поки екологи повернуться, керівництво птахокомплексу встигне замести всі злочинні сліди. а відмову пояснить відсутністю у екологів відповідного дозволу чи попереднього попередження про перевірку
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 00:28
До OrestN: купуючи телятину на ринку, продавці вже не приховують, що й цей товар пічкають пестицидами, аби ті швидше росли і м'ясцем обростали. про курей я взагалі мовчу. вже й забула, чесно кажучи, коли востаннє їла Курчака чи Чеботурку
OrestN Показати IP 24 Грудня 2009 12:34
я теж не памятаю коли останній раз... Не хочеться себе добровільно труїти та ще і за власні кошти
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 15:11
Приватна власність і крапка. Видно є що приховувати. Хоча не лише кури, які ми купуємо вирощують на різних домішках. Хімію сьогодні додають в усе. Хіба що самі виростите огірка чи помідора на власній грядці, та й то щоб він вродив і не почорнів доведеться бризгати якоюсь заразою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus