USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Екс-глава СБУ Хорошковський прилетів в Україну, – ЗМІ

21 Травня 2019 21:16
Колишній голова Служби безпеки України, віце-прем’єр за президента Віктора Януковича й екс-власник Inter Media Group Валерій Хорошковський прилетів до Києва після майже семирічного проживання в Монако.

Про це повідомляють «Схеми: корупція в деталях», передає theБабель.

За даними журналістів, Хорошковський прилетів у Київ приватним рейсом у вівторок, 21 травня. Він виїхав з України у 2012 році, за неофіційними даними, він жив у Монако.

Хорошковський – український політик, бізнесмен, колишній власник телеканалу «Інтер». Обіймав посади міністра економіки в уряді Віктора Януковича, голови Державної митної служби за президентства Віктора Ющенка, очолював СБУ за президента Януковича, був міністром фінансів і першим віце-прем’єром в уряді Миколи Азарова.

У 2013 році Хорошковський продав Inter Media Group, до якої, зокрема, входить телеканал «Інтер». Покупцями холдингу стали бізнесмен Дмитро Фірташ (Group DF) і екс-глава Адміністрації президента (за Януковича) Сергій Льовочкін (зараз народний депутат від «Опозиційного блоку»).

За відкритими даними, угода була укладена, виходячи з оціночної вартості в $2,5 млрд.

19 травня стало відомо, що після п’ятирічної відсутності в Україну повернувся юрист Андрій Портнов, який обіймав посади радника екс-президента Віктора Януковича в 2011- 2014 роках.

21 травня Генеральна прокуратура викликала на допит Андрія Портнова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus