USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Екскерівник волинських патрульних очолить відділ у поліції Івано-Франківщини

7 Червня 2019 15:45
Колишній керівник управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко, який очолював структуру з 2016 року, відтепер обійматиме посаду керівника відділу превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Про це повідомили 7 червня в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

Прощаючись із колективом, Олександр Вовченко висловив подяку колегам, громадськості та місцевій владі за налагоджену співпрацю.

«Хочу першочергово подякувати своєму особовому складу, тому що кожен із них, починаючи від прибиральниці, закінчуючи заступниками, зробив за ці три з половиною роки дуже вагомий внесок у розвиток мене і як особистості, так і офіцера. Хочу подякувати громадянам за підтримку, тому що ці три з половиною роки патрульна поліція дійсно відчувала підтримку громадськості. Хочу подякувати теж нашим колегам із Головного управління Національної поліції за співпрацю», – сказав Олександр Вовченко.

Він побажав новопризначеному керівнику управління патрульної поліції у Волинській області Андрію Крутню «підтримувати набуте та, за потреби, внести свої корективи» у роботу волинських патрульних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Факт Показати IP 7 Червня 2019 16:10
Побажав Андрію Крутню "підтримувати набуте, та, за потреби, внести своі корективи"- тобто на п'яну голову кидати в чергову частину не тільки шумові гранати.
Анонім Показати IP 7 Червня 2019 16:36
А я дивлюся чого так на передодні Лексус модель лівак так залітав в УПп
Анонім Показати IP 7 Червня 2019 16:36
Речі вивозив
111 Показати IP 7 Червня 2019 20:14
То тепер як кинути гранату то можна на підвищення піти. Оце карєрний ріст.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus