USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патрульна поліція Луцька матиме новий підрозділ

3 Листопада 2017 16:20
Патрульна поліція Луцька матиме новий підрозділ - тактичні групи, які працюватимуть у найскладніших місцях та прочісуватимуть двори. Більше 20 поліцейських нового підрозділу приступлять до роботи вже з нового року.

Про це інформував керівник Патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко під час прес-брифінгу 3 листопада в Луцьку.

«Підрозділ тактичних груп запрацює з нового року, орієнтовно працюватиме 24 особи. Зараз ми отримуємо багато скарг зі спальних районів та інших «гарячих» місць. Відповідно, це будуть не просто патрульні, а групи, які відпрацьовуватимуть дворові території та місця, де, наприклад, пиячать. Вони робитимуть місто ще безпечнішим. Серед нинішніх працівників до таких груп вже зголошуються і чоловіки, і жінки», - розповів Олександр Вовченко.
Та додав, що до підготовки нових поліцейських змінилися підходи.

«Ми переглядали навчальну програму, замість 3 місяців, зараз навчання триває 4 місяці, можливо термін ще збільшимо. Для того, аби вдосконалити навчання - проводили опитування вже працюючих поліцейських. І додали більше навчань із тактичної підготовки, фізичної, також посилили акцент на вивченні нормативної бази щодо правил дорожнього руху. Це саме ті моменти, з якими стикаються в роботі найбільше», - каже головний патрульний поліцейський Луцька.

Також під час брифінгу інформували, що у Луцьку патрульні починають працювати в посиленому режимі із підмогою з чотирьох міст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 3 Листопада 2017 17:44
Шапку в приміщенні потрібно зняти
СУГС Показати IP 3 Листопада 2017 19:26
Тактичні групи....... У попередньому житті ППСМ -патрульного постова служба міліції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus