USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Екскерівнику підприємства, який незаконно вирубував дерева у «Цуманській пущі», повідомили про підозру

27 Січня 2021 18:38
Підприємцеві, який вирубував дерева у «Цуманській пущі», повідомив про підозру.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Чоловік, будучи керівником підприємства, не маючи спеціальний дозвіл на використання лісових ресурсів, скоїв незаконну порубку 184 дерев різних порід поблизу села Клепачів Ківерцівського району, чим заподіяв збитків на понад 600 тис. грн.

Незаконну порубку дерев здійснювали у національному природному парку «Цуманська пуща». Наразі триває досудове розслідування, розпочате за ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України. Нагадаємо, що в рамках цього кримінального провадження правоохоронці провели низку обшуків, у результаті яких вилучили незаконно здобуту деревину та бензопили.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі, в порядку, визначеному КПК України, повідомили підприємцеві про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України: йдеться про незаконну порубку дерев, що спричинило тяжкі наслідки. У цьому випадку завдані матеріальні збитки у 60 і більше разів перевищують неоподатковуваний мінімум доходів громадян. Санкція статті передбачає від п’яти до семи років позбавлення волі. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лiсовик Показати IP 27 Січня 2021 19:40
Хтось забув занести конверт в потрiбний кабiнет??? :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus