USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Підозрюваного у розкраданнях екснардепа Микитася затримали при спробі залишити Україну

20 Січня 2020 13:02
Колишнього народного депутата Максима Микитася, підозрюваного в заволодінні майном Нацгвардії на більш ніж 81 мільйон гривень, зняли рейсу при спробі вильоту з України 20 січня. Про це повідомив екснардеп Сергій Лещенко в Telegram.

«При спробі вильоту з України знято з рейсу народного депутата 8 скликання Максима Микитася», – написав Лещенко.

Інших подробиць він не повідомив. Джерела «Української правди» у правоохоронних органах підтвердили цю інформацію. За словами співрозмовника, дозвіл Микитасю на виліт з України дав заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького Максим Грищук, але згодом скасував його.

За словами джерела УП, Микитась скаржився на здоров’я і просив дати дозвіл на виліт на лікування в Лондон. У Держприкордонслужбі зазначили, що інцидент стався в аеропорту «Бориспіль».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 20 Січня 2020 17:38
Правильно. Лікуватись потрібно в якій-небудь районній лікарні. У нас же проведена реформа медицини попередньою владою, от представник цієї влади хай на собі і перевірить її дієвість
Я Показати IP 21 Січня 2020 05:53
Що це таке? Крадуть і керують в Україні, а віджимають , живуть і лікуються в Лондоні чи Ізраїлі, за кордоном.....чи ще довго народ на таке буде дивитися і вірити перед виборами брехні???
Анонім Показати IP 21 Січня 2020 18:44
А чому тоді взагалі допустили його в літак щоб зараз показуху зробити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus