USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-«регіонал» і скандальний забудовник врятували «Волю народу» від розпуску

19 Вересня 2017 11:51
До депутатської групи "Воля народу" увійшли народні депутати Максим Микитась та Олександр Супруненко.

Про це оголосив спікер парламенту Андрій Парубій, передає Українська правда.

"Повідомляю про входження народних депутатів Олександра Супруненка та Максима Микитася до депутатської групи "Воля народу", - сказав Парубій.

Самовисуванець Максим Микитась зайшов у Раду в 2016 році після проміжних виборів в одномандатному окрузі №206 у Чернігові. З червня 2014 року по жовтень 2015 року він був депутатом Київської міськради у складі фракції "УДАР-Солідарність".

Президент "Укрбуду" Микитась має доволі скандальне реноме, пов'язане з незаконним будівництвом в Києві – то на основі рішень кримських судів, то в зеленій зоні на березі Дніпра. Один із протестів проти незаконної забудови навіть закінчився стріляниною.

Олександр Супруненко був народним депутатом від "Партії регіонів" з 2007 по 2012 рік.

На позачергових парламентських виборах Олександр Супруненко був обраний на виборчому окрузі №216 у Києві. Є членом Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя.

За результатами перевірки ДФС електронних декларацій нардепів у Супруненка було встановлено несплату податків на суму 60 мільйонів гривень.

Брат Супруненка - В'ячеслав - колишній зять екс-мера Києва Леоніда Черновецького, підозрювався у розбійному нападі у 2005 році на адвоката з метою заволодіти документами, в яких містилися відомості про майнові махінації, що стосувалися Супруненка. Розшукувався Інтерполом з 2011 року. У грудні 2015 стало відомо, що з міжнародного розшуку його зняли.

Як відомо, у Верховній Раді VIII скликання депутатська група "Воля народу" налічувала 17 нардепів. 9 червня із депутатської групи "Воля народу" вийшов нардеп Сергій Мельничук. Також "вивели" Олександра Онищенка. Тоді голова Верховної Ради Андрій Парубій наголошував, що депутатська група "Воля народу" ще має час поповнити свій склад, щоб уникнути розпуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus