USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Екстрадованому Каськіву дозволили виїхати за кордон

13 Грудня 2017 14:50
Підозрюваному в привласненні та розтраті майна в особливо великих розмірах екс-керівнику Держагентства з інвестицій та управління нацпроектами Владиславу Каськіву дозволили виїхати за кордон, пише Gazeta.ua.

Відповідне рішення виніс 7 грудня слідчий суддя Печерського райсуду Києва Володимир Карабань.

Сам Каськів та його захисник просили повернути обвинуваченому закордонні паспорти, мотивуючи необхідністю виїзду за кордон для догляду за малолітньою дитиною.

Суд, вислухавши мотивацію сторін, ухвалив повернути Каськіву паспорти.

При цьому він зобов'язаний прибувати за першою вимогою до слідчого, прокурора чи суду, а також повідомляти про зміну свого місця проживання.

У ніч на 1 жовтня з Панами екстрадували екс-голову Держкомінвестпроекту Владислава Каськіва. Того ж дня Печерський райсуд Києва відпустив Каськіва з-під варти і зобов'язав у п'ятиденний термін виплатити 160 тис. грн застави.

Його підозрюють у службових фальсифікаціях та заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах. 2012 року Каськів підписав угоду на $1 млрд з іспанською кампанією Gas Natural щодо інвестицій у LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їхнього імені підписала контракт. З'ясували, що цю людину звуть Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus