USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Каськіва тимчасово арештували в Панамі. ОНОВЛЕНО

8 Вересня 2016 10:18
Колишнього главу Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва затримали в Панамі.

Про це РБК-Україна повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Згодом стало відомо, що Панама прийняла рішення про тимчасовий арешт екс-глави Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва.

Про це на брифінгу заявив заступник генпрокурора Євген Єнін, - передає канал 24.

"Протягом короткого часу ми домоглися прийняттям владою Панами ордера про тимчасовий арешт Каськіва. Завдяки візиту посла України в Мексиці Спіріна, протягом 2-3 діб панамській владі доставили оригінал запиту про правову допомогу, де ми вимагаємо видачі Каськіва", – повідомив він.

Нагадаємо, Юрій Луценко 18 серпня вже повідомляв, що в Панамі затримали колишнього голову Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва, який був оголошений в розшук за статтею 191 (розкрадання) КК України і інші службові злочини. Як відомо, у 2010-2014 роках Каськів був головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України. Окрім того, у травні 2015 року голова МВС Арсен Аваков повідомляв, що Каськів (у 2010-2014 роках був головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України), є фігурантом кримінального провадження щодо заволодіння 2 мільярдів гривень державних коштів, переховується в Австрії. А вже у липні 2015 року стало відомо, що екс-голова Держінвестпроекту Владислав Каськів "вивів" з України 255 мільйонів гривень.

Проте згодом сам Каськіва заявив, що його не затримували та не заарештовували. Окрім того, він додав, що на нього також немає картки Інтерполу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Вересня 2016 11:48
Гн**да!
саньок Показати IP 8 Вересня 2016 12:18
Свято наближається !!!! - штатный, а затем внештатный советник президента Украины Виктора Ющенко. - советник премьер-министра Украины Юлии Тимошенко по вопросам иностранных инвестиций. - руководитель рабочей группы по национальным проектам Комитета по экономическим реформам при президенте Украины Викторе Януковиче. це вам не шавка що квакає на луцькому болоті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus