USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Евакуйованих з Китаю українців не везтимуть у волинську інфекційну лікарню

20 Лютого 2020 10:48
У луцькій фейсбук-групі поширюють фейк про те, що нібито евакуйованих з Китаю українців розмістять у волинській інфекційній лікарні.

Користувачка, яка опублікувала інформацію стверджує, що їй сказав про це працівник лікарні.

Натомість в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини ці чутки спростували.
«Мені невідома така інформація. Вранці була нарада, до відома нам такого ніхто не доводив», – повідомила начмед Волинської обласної інфекційної лікарні Любов Серба.

«До відома ніхто не ставив, що мають їх направляти сюди. Про готовність нашу питали, але це було давно. Але щодо того, що везуть і направляють до нас, нічого такого не було», - додав директор лікарні Руслан Морочковський.

Своєю чергою, начальник управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк заявив, що його теж не повідомляли про розміщення на Волині людей на карантин.

«В нас немає такої інформації. Так, в нас є приміщення з боксами, ми могли прийняти деяку кількість людей. Але попередження чи попередніх розмов щодо того, що нам направлять людей, не було», - повідомив він.

Зважаючи на абсурдність і безпідставність твердження, у фейсбуці люди висміяли фейкове повідомлення та водночас зазначили, що якби й розмістили у лікарні, то нічого страшного б не сталося.
Зауважимо, евакуйовані українці не інфіковані, а в профілактичних цілях їх 14 днів триматимуть на карантині. Де їх розмістять досі невідомо. Станом на 10 ранку 20 лютого літак з Китаю приземлився на дозаправку в Борисполі, звідки має вирушити у Харків.

Нагадаємо, у Тернопільській області жителі кількох сіл поруч із санаторієм «Медобори» протестували. Люди збунтувалися, коли почули чутки про ймовірне заселення сюди евакуйованих із Китаю.

Також місцеві мешканці перекрили дорогу на Полтавщині, протестуючи проти розміщення евакуйованих з Китаю українців у медичному центрі внутрішніх військ МВСУ «Нові Санжари».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Остап Вакарчук Показати IP 20 Лютого 2020 11:49
Спецільно чи що робиться? По обласних чи районних лікарнях хочуть хворих на коронавірус порозвозити, щоб зразу всі заразилися принаймі, щоб у всіх куточках України сплеск був. Чому б раніше не було побудувати, як побудували китайці за два тижні спеціальні бокси. Наша влада, ну ні на що не здатна, тільки язиком шльопають.
луцький до Остап Вакарчук Показати IP 20 Лютого 2020 12:46
Мізки спочатку включайте, а потім щось пишіть!!! З такими "українцями" і ворогів не треба!!!
Ніт до луцький Показати IP 20 Лютого 2020 20:43
ЦЕ штучна провокація і накручування людей. Шоу продовжується.
Вах вах до Остап Вакарчук Показати IP 20 Лютого 2020 20:44
ЛЮДОНЬКИ, ЗА ЦИМИ СВАРКАМИ ВИ КІНЕЦЬ ЕПОХИ БІДНОСТІ ПРОПУСТИТЕ.
Анонім Показати IP 20 Лютого 2020 12:01
Не бачу логіки у розміщенні їх у Луцьку. Більшість українців, евакуйованих з Уханя, члени танцювального колективу з Кривого Рогу. То чому Луцьк , а не кривий Ріг?
факт до Анонім Показати IP 20 Лютого 2020 12:47
Ви і нформацію не читаєте, що ведетесь на подібні вкидання?! Ви не бачите, що ситуацію в Україні розхитують і використовують любий привід?!
Ага до факт Показати IP 20 Лютого 2020 20:39
А чим ще відволікати увагу людей від їхнього прекрасного життя?
Це до Анонім Показати IP 20 Лютого 2020 20:45
Суцільна провокація.
Дохтор Показати IP 20 Лютого 2020 12:42
Наша інфекційна найкраща в Україні, може прийняти хворих з будь-яким вірусом! Ласкаво просимо!
123 Показати IP 20 Лютого 2020 13:23
А мені сподобались коментарі волинян. Знову переконався, що в нас живуть нормальні адекватні люди. Бо як читаю, що на тернопільщині влаштували молебен, щоб тільки не до них, то волосся дибки. Львів, Рівно, Полтава так само показали себе не з кращої сторони. А у нас і люди молодці, і лікарі готові у разі чього. Ми найкращі!!!
Провізор до 123 Показати IP 20 Лютого 2020 14:15
Сподобались коментарі і коронавірус? Так вот імунітету до нього нема і ті хто нимм перехворіли і чудом вижили вже починають по новому колу хворіти і не факт шо 2 хвилю переживуть. В інкубаційному періоді вірус заразний. На літак не сіло 4 пасажири які вже мали температуру а отже пішов розпал хвороби а значить під час посадки зі всіма контактували так шо приймайте біологічну зброю в харкові. А нарахунок бездушності то бездушність це коли відправляєш хвору людину в країну в якій нема медицини. Медицина в Україні померла. Тому своїми коментами про велику духовність ви прирікаєте людей на гибель які могли спастись в Китаї + наразили на небезпеку всіх українців. Бравоо!
123 до Провізор Показати IP 20 Лютого 2020 14:32
Через пару років ми всі їм перехворіємо і не помітимо навіть цього, ця вся паніка штучно створена. При Юлі про свинний грип скільки лякали, як вона зустрічала особисто літаки з Таміфлю та рятувала націю і що? На тому тижні читав новини, що в житомирській області у декількох людей лабораторно підтвердили, що вони хворі саме на свинний грип. І де зараз ця паніка, у сусідів свинний грип, рятуйте!
Читач до Провізор Показати IP 20 Лютого 2020 22:35
Можна джерело про 'починають хворіти по другому колу'? Конкретне джерело, сайт, бажано не debil.ua а якійсь профільний, медичний наприклад.
Вася до Читач Показати IP 21 Лютого 2020 06:59
Це тупізм антипривочниць. Які не знають, що у тих хто перехворів вже є антитіла
123 до 123 Показати IP 20 Лютого 2020 20:40
Звичайнісіньке відволікання уваги від здобутків нової влади.
Григорій Показати IP 20 Лютого 2020 13:33
Люди! Ви українці, чи б*дло безрідне? А якщо б там ваші рідні були б , то ви їх на поріг хати не впустили б? Совісті у вас ні гарма немає......
56$ до Григорій Показати IP 20 Лютого 2020 20:42
Ну да, це крутіше ніж "звеличування арійської раси".
Григорій Показати IP 20 Лютого 2020 13:35
Люди! Ви українці? А якщо б там ваші рідні були б , то ви їх на поріг хати не впустили б? Совісті у вас ні гарма немає......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus