USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фан-зона у центрі заважає жителям навколишніх будинків

26 Червня 2012 10:29
Лучани, які мешкають у центрі міста, масово скаржаться до мерії на гучну музику, яка лунає із фан-зони на Театральному майдані.

Про це 26 червня під час оперативки в муніципалітеті заявив заступник начальника відділу звернень громадян міськради Сергій Назарук.

Зі слів Сергія Назарука, опісля відкриття фан-зони КІА Fan Fest на Театральному майдані лучани, які мешкають неподалік центру, почали скаржитися на надміру гучну музику, що долинає звідти. Такі «сигнали» до мерії надходили від мешканців будинків на вулицях Лесі Українки, Словацького, Крилова, Винниченка.

Інша проблема, на яку вказало керівництво швидкої допомоги, - це відсутність можливості доїхати за викликом на проміжку вулиці Лесі Українки між будинком № 15 та приміщенням медколеджу. Назарук пояснив: «На швидкій це звернення мотивують тим, що коли поступають виклики з даних адрес, неможливо забрати хворих та вчасно надати медичну допомогу».

На це зреагував перший заступник міського голови Святослав Кравчук. «У чому проблема? Зі сторони суду (приміщення Луцького міськрайонного суду на розі вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської, - «ВН») можна заїхати. Що, швидка про це не в курсі?»

Однак луцький мер Микола Романюк з ним не погодився: «Так тудою всі і заїжджають! І машини ставлять, незважаючи на суд!»

«З цим ще треба розібратися», - додав градоначальник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
О Показати IP 26 Червня 2012 10:45
Ну а якже без вічно всім незадоволених? Фан-зона це ж на кілька днів, а не на завжди,можна й потерпіти. Люди в Києві, що живуть біля стадіону зараз ще більше мабуть потерпають і від музики і від криків і від світлових ефектів, феєрверків і тому подібного і нічого. А хто хоче первозданної тиші і постійного спокою, то потрібно жити в селі, а не в самому центрі міста.
Fan-fan Показати IP 26 Червня 2012 11:03
А на Хрещатику, або на площі у Харкові не заважає? Таке свято в Україні може вперше та в останне, а їм заважає?! Совість майте!
WWW Показати IP 26 Червня 2012 12:11
Стосовно двох попередніх коментів: Ви обоє не компетентні в тому що говорите. Футбольні матчі на стадіонах не кожен день проводять тому людям там простіше. А тут тільки музика вимкнеться і естафету продобжують будівельнику ЦУМу (ВИ ЗНАЄТЕ ПРО ТЕ, ЩО ВОНИ І В НОЧІ НЕ ПРИПИНЯЮТЬ РОБОТУ І ШУМЛЯТЬ ТАК САМО?). Ніхто не проти свята але його потрібно проводити так АБИ НЕ ЗАВАЖАТИ ІНШИМ ОТОЧУЮЧИМ.
ШС Показати IP 26 Червня 2012 12:54
А як ви бажаєте жити в ЦЕНТРі міста і щоб була тиша? А звук автомобілів, мотоциклів, мопедів вас не дратує? Киа зробили свято для лучан. Ввечері є куди вийди, проводятьсяя різноманітні конкурси для дітей та дорослих.
ПРОХОЖИЙ Показати IP 26 Червня 2012 13:09
Тудою , кудою , тама , тута , здеся , купляти , на РАХУНОК правопису , тіпакарочє ... «Так ТУДОЮ всі і заїжджають! І машини ставлять, незважаючи на суд!» - невже це пряма мова МЯР ?
До WWW Показати IP 26 Червня 2012 14:07
Не думаю, що з того часу коли стартував Євро 2012,у Києві, навіть якщо матчі і не кожен день проводяться, спокійніше і тихіше ніж в првінційному Луцьку. А будівництво Цуму до цієї теми взгалі ні до чого. Організатори фан-зони точно не винні що там ночами будівельні роботи проводяться.
HUGO Показати IP 26 Червня 2012 14:22
WWW! В Европе, в цивилизованных странах, без криков и шума во время проведения ЧЕ или ЧМ люди, кому не нравится шум и обстановка, просто на время уезжают, понимая, что в большинстве своем, это праздник для страны организатора! Ну а нашим нужно-же противостояние, особенно в Луцке, как-же без этого?! Не могут чтобы сами себя дерьмом не облить! :)
e Показати IP 26 Червня 2012 14:28
Це не свято, це так, масові гуляння. І нічого особливого в тім немає. Люди вдома хочуть відпочивати після роботи, а не слухати музику, крики, феєрверки, ітп. Що би Ви всі говорили, якби під вашими вікнами щодня проходили гуляння. Такі заходи потрібно організовувати в полі, щоб не заважати нікому, а не в самісінькому центрі міста. Кому цікаво, хто дійсно фанат, той поїде, а людям спокійніше жити буде.
HUGO до e Показати IP 26 Червня 2012 15:26
Стоял-бы на балконе или смотрел в окно и радовался празднику!!!!!!!!!!!!!!!!!
не-HUGO до HUGO Показати IP 27 Червня 2012 03:05
Турку, для того є прекрасний парк, і місця, багпато, і грано, і ніхто нікому заважати не буде. А центр має бути для більш тихих і державних заходів. А КІА - то свято пива і п п’яної молоді. Не забувай, що поруч собор, куди люди можуть прийти з горем і бідою, і побути наодинці з Богом, а не нав’язливо слухати твою колєсніковсько-януковицьку фігню. Державу треба прославлляти рівнем добробуту громадян, а не копанням м’яча, бо скоро за м’яча буде твоя голова.
Прохожому Показати IP 26 Червня 2012 15:19
Тудою, кудою, не в курсі - це мова Кравчуку та Романюку. Вони ж зайняті були придбанням дипломів ( по 2-3 в одні руки), а не навчанням.
Оптиміст Показати IP 26 Червня 2012 15:31
Таких, як ти "е" (старпьорів) десятки, а інших (які хочуть вболівати і розважатися) тисячі, і тепер подумай кому треба в поле їхати...
до е Показати IP 26 Червня 2012 15:33
"В себе в дома" ти не в своему земельному помісті, тому якщо хочеш спокійного життя, то переїжджай сам в поле, а на центральному майдані міста не може такого бути, щоб не проводились концерти, фестивалі та інші розважальні заходи.
мандрівник Показати IP 26 Червня 2012 15:43
Хочеш спокою - продай квартиру в центрі. Купи під Луцьком хату і насолоджуйся спокоєм
е Показати IP 26 Червня 2012 16:55
Це просто так заведено ще з часів радянської влади, що всякі акції, марші, мітинги, концерти, на центральних площах. Але якщо увімкнути здоровий глузд - то це все є неправильно. Місто для всіх і всім у ньому має бути комфортно, як тим хто хоче "гудіти" і тим хто хоче сидіти в спокої вдома.
е Показати IP 26 Червня 2012 16:55
Це просто так заведено ще з часів радянської влади, що всякі акції, марші, мітинги, концерти, на центральних площах. Але якщо увімкнути здоровий глузд - то це все є неправильно. Місто для всіх і всім у ньому має бути комфортно, як тим хто хоче "гудіти" і тим хто хоче сидіти в спокої вдома.
е Показати IP 26 Червня 2012 16:57
до "мандрівник" та "до е" а ви мені не вказуйте що мені робити, і я вам не буду казати куди вам йти.
Ната Показати IP 26 Червня 2012 17:53
В поле в Боратин відправити фестиваль, щоб бабкам спокій був.
до е Показати IP 26 Червня 2012 18:15
та це ж ти тільки можеш всім вказувати що робити і розпоряджатись де робити, а тобі нн-ні. А не пішов би ти сам туди куди знаєш. А радянські часи тут ні до чого. За кордоном теж проводяться розважальні заходи, фестивалі, карнавали і не в полях чи лісах, а прикинь, в містах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus