USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Фанати збірної Англії влаштували сутички на стадіоні «Уемблі»: постраждали 19 поліцейських

12 Липня 2021 11:51
Вчора в Лондоні в ході перед і післяматчевих зіткнень фанатів із поліцією біля стадіону «Уемблі» перед фіналом Євро-2020 було скоєно 49 арештів, а 19 офіцерів поліції отримали поранення при спробі втихомирити та розігнати вболівальників.

Про це повідомляє ВВС.

Ще за дві години до старту фінального матчу Євро-2020 фанати прорвалися на територію стадіону «Уемблі».

Вболівальники, що залишилися без квитків на фінал чемпіонату Європи, все одно потрапили на стадіон: вони прорвалися крізь кордон з охоронців, після чого за ними погналися стюарди. Один з фанатів зістрибнув зі стіни висотою більше шести метрів, щоб отримати доступ до входу для преси.

Футбольна асоціація заявила, що це «абсолютно неприйнятно», а учасники «поставили в незручне становище збірну Англії».

Поліція Лондона працювала зі співробітниками Служби безпеки для запобігання подальших порушень, але вже після матчу вони продовжилися.
Засмучені поразкою збірної фанати перестрибували через бар’єри і вступали в сутички зі стюардами і поліцією, оскільки деякі з них були вигнані з трибун.

Сил правоохоронців не вистачало, щоб впоратися з розміром натовпу.

Правоохоронці заявили про поранення 19 офіцерів у сутичках з нестабільним натовпом, повідомляє Skysports.

«Це абсолютно неприйнятно. Велике спасибі офіцерам з Лондона і охоронцям за їх участь у забезпеченні безпеки і пересувань містом ввечері», – заявили в поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus