USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Фасад нововолинської школи відремонтують за 5,7 млн

24 Вересня 2019 17:42
Завершальні роботи з капітального ремонту фасаду загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 2 Нововолинської міської ради Волинської області, що на вулиці Маяковського, 2 у Нововолинську, планують закінчити до настання 2021 року.

Відкриті торги для пошуку підрядника для виконання робіт оголосило управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 4 жовтня, а аукціон має розпочатися 7 жовтня.

Очікувана вартість робіт становить 5,709 мільйона гривень.

Капітальний ремонт фасаду школи включатиме посилення цегляних стін металевими стяжками, улаштування основ під штукатурку, поліпшення штукатурення, утеплення фасадів мінеральними плитами, вирівнювання бетонних поверхонь, установлення віконних зливів, настінних жолобів, навішування водостічних труб, улаштування вимощення тощо.

Усі роботи мають бути виконані до 31 грудня 2020 року: перший етап – жовтень-грудень 2019 року; другий – січень-грудень 2020 року. Гарантійний термін із моменту здачі об’єкта становитиме п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus