USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

«Фестиваль майдаунів»: як російські ЗМІ описали «Бандерштат-2018»

6 Серпня 2018 14:58
Російські ЗМІ не оминули своєю увагою і цьогорічний фестиваль «Бандерштат», який тривав у Луцьку 3-5 серпня.

Зокрема, видання «ПолитНавигатор» порівняло бандерштатівців з нацистами у матеріалі з гучним заголовком «Запомним эти имена: Кто засветился с нацистами на Бандерштате-2018».

Не менш красномовна й назва відеоролика до новини в новині, – «На Волыни проходит фестиваль майдаунов «Бандерштат».

У повідомленні російські журналісти пишуть: на «Бандерштат-2018» «з'їжджаються націоналісти і «свідомі» з усієї України». Також видання публікує скупі фото з фестивалю.

"Окрім виступу рок-груп, глядачам пропонуються зустрічі з колишніми бойовиками УПА, лекція засновника нацбата "Азов" Андрія Білецького тощо. На ярмарку продаються кружки, футболки та інша атрибутика "Бандерштату", а також агітаційні листівки і літератури", – пише "ПолитНавигатор".

«Окрім виступу рок-груп, глядачам пропонуються зустрічі з колишніми бойовиками УПА, лекція засновника нацбата "Азов" Андрія Білецькоготощо. На ярмарку продаються кружки, футболки та інша атрибутика "Бандерштату", а також агітаційні листівки і літератури", – пише "ПолитНавигатор".



Виступ співака Віктора Павліка привернув особливу увагу російських журналістів, адже, як ідеться в повідомленні, його присутність «припала до душі не всім бандерівцям, оскільки в минулому музикант брав участь в агітаційних турах Віктора Януковича».



«Неблагонадійний з ідеологічної точки зору артист осквернив безсмертний хіт Red Hot Chili Peppers «Give It Away» своїм шлягером «Шикидим», - зазначається в повідомленні.



Також російські журналісти не оминули той факт, що «засвітилися на бандерівському фестивалі і колишні учасники Євробачення-2017 від України - колектив O.Torvald», зазначили, що на фестивалі чекають «нардепа-дебошира Володимира Парасюка» та «ватажка нацистської угруповання С14 Євгена Карася».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
donald tramp Показати IP 6 Серпня 2018 15:06
Там ще гітлєрів роздавали )))
pence до donald tramp Показати IP 6 Серпня 2018 17:15
маленьких, ручних гітлєрів. продавали щойно відловлених рабів-кацап*здалів і пригощали свіжовитиснутим фрешем із рузьких младєнців
скептик Показати IP 6 Серпня 2018 16:58
скрєпануто-озабочєнниє повисовувались
Лучанин Показати IP 6 Серпня 2018 17:05
Якщо чесно, то до фестивалю є одна претензія, а саме: учасники і організатори, ставтеся уважніше до людей, які проживають в прилеглих до місця проведення районах. Реально неможливо відпочити, бо до пізньої глибокої ночі довбе музика. Для малих дітей і літніх людей це критично.
MK Показати IP 6 Серпня 2018 17:17
Разжигаем, "Volyn News"? Разобрались бы сперва, чьим ресурсом является "Политнавигатор".
Звернення до МК до MK Показати IP 6 Серпня 2018 18:44
А ти сам «разобрался»,що то за ресурс “Политга’ногатор”?
Oleksa Показати IP 6 Серпня 2018 18:39
З якого дива нас має цікавити думка рабів?
Я до Oleksa Показати IP 7 Серпня 2018 05:32
Вас - тих що мовчки платять по роттердам-плюс, завищених на все тарифах, що мовчки прожували підвищення пенсійного віку, т.з. "нерабів" нічого цікавити не може в принципі
Українець Показати IP 7 Серпня 2018 16:40
Правильно описали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus