USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ФФУ зніме з «Волині» шість очок за борги перед сербським клубом

27 Грудня 2018 18:30
Федерація футболу України вирішила зняти шість очок з луцької «Волині», яка виступає у Першій лізі.

Приводом став лист, отриманий від ФІФА, в якому повідомляється про борги по трансферу перед сербським «Вадом» за центрбека Івана Рогача, пише Sport Arena.

Рогач виступав за «Волинь» з 2014 по 2015 рік. У лютому він покинув «хрестоносців», перейшовши на правах вільного агента у «Войводину». Наразі захисник є гравцем сербської «Інджії».

З Волині в минулому сезоні знімали очки. Тоді приводом для зняття були борги перед екс-гравцем Сашком Стевічем, в результаті чого клуб був знижений в класі.

На зимову перерву «Волинь» пішла на 5-му місці в турнірній таблиці Першої ліги, маючи в активі 30 очок. Після зняття шести очок лучани перемістяться на 6-й рядок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ще не зовсім свідоми Показати IP 27 Грудня 2018 21:46
Відчуваю, що у наступному сезона луцька волинь буде грати в одному чемпіонаті з Жабкою і Заборолем.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus