USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фіскали продовжили перевірку щодо міністра фінансів

7 Листопада 2017 23:46
Міністр фінансів Олександр Данилюк заявляє, що Державна фіскальна служба відновила податкову перевірку стосовно нього.

«Перевірку відновили, незважаючи на закриття справи ГПУ та на неузгодження цих дій з нормами Податкового кодексу про обмеження на строк проведення перевірок», – написав Данилюк на своїй сторінці у Facebook, додавши, що 6 листопада він отримав висновок головного управління ДФС в Києві щодо перевірки.
У ДФС наразі його заяву не коментували.

31 липня стало відомо, що Державна фіскальна служба України призначить позапланову документальну перевірку Данилюка щодо дотримання ним вимог податкового, валютного й іншого законодавства за період від 1998 до 2016 року. Таке рішення раніше ухвалив Печерський районний суд Києва за клопотанням прокуратури після депутатського звернення. Генпрокуратура підозрювала Данилюка в несплаті податків.

Олександр Данилюк усі обвинувачення відкинув. За словами міністра, рішення провести перевірку за період з 1998 по 2016 рік не узгоджується з нормами Податкового кодексу України про обмеження на строк проведення податкових перевірок. У вересні Данилюк повідомив, що Генеральна прокуратура закрила справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus