USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ФлайzZzа заспівала з французами. АУДІО. ВІДЕО

25 Липня 2011 17:20
Луцький гурт «ФлайzZzа» випустив у світ свій третій альбом – нова платівка має назву «Глобальне потепління» та містить 16 композицій.

Як розповів один з лідерів колективу Андрій Тимчук (Тіма), офіційний реліз альбому відбувся ще 30 червня. Нині ж у музичних крамницях з’явились диски, які видавала компанія Comp Music/EMI/Warner.

Студійна робота над альбомом тривала більше року, тому платівка вийшла не у запланованому 2010-му, а тільки цьогоріч у червні.

До третього альбому «ФлайzZzи» увійшло 16 пісень, дві з яких є кавер-версіями: «Шуруй звідси» із першого альбому гурту та «Роксоляна» «Братів Гадюкіних», яка потрапила також до збірки-триб’юту цього гурту.

«Ми знову, як і в попередніх альбомах, підключили до роботи над диском наших друзів-музикантів. Цього разу ми заспівали разом із гуртом «The Вйо» пісню «Глобальне потепління», із «Роллік’сами» «Бомбу», з фольк-колективом «Сусіди» «Грім гуде», а з французьким гуртом The Joke пісню «Дивакувата»», – говорить Тіма.

Альбом «Глобальне потепління» у порівнянні з попередніми роботами став «більш живим» завдяки тому, що команда вперше за 10 років існування записувала наживо барабанні партії, не забуваючи і про електронний саунд та «модні семпли і примочки», каже Тіма.

Однією з «фішок» альбому є спільна пісня з французьким гуртом The Joke, з яким «ФлайzZzа» познайомилась у липні 2010-го під час їхнього концерту у луцькому клубі «Оболонь».

«Після цього концерту ми потоваришували з французами, почали тісно спілкуватись і надумали зробити спільну пісню. Вони тоді були дуже задоволені Луцьком та Україною загалом», – пригадує Тіма.

Робота над композицією відбувалась за допомогою інтернету. Текст пісні луцький гурт переклав на англійську мову, якою французи володіють досконало. Цікаво, що французи не одразу зрозуміли значення слова «дивакувата».

І вже з цим текстом французькі музиканти працювали на власний розсуд – переклали на рідну мову та записали свій фрагмент пісні. Потому «ФлайzZzа» звела фрагменти пісні в одне ціле.

«Вийшло гарно, як на мене. Хотілося б якось з ними заграти на одній сцені й виконати нашу спільну пісню», – зізнався музикант.
Пісня "Дивакувата"





Відео пісні "Роксоляна"



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
CJ Показати IP 25 Липня 2011 18:42
Одна з моїх улюблених пісень з нового альбому!
irochka Показати IP 25 Липня 2011 20:28
vitaju flajzu z novym albomom!
ікс Показати IP 25 Липня 2011 22:32
"Роксоляну" круто зробили! Гадюкіних гріх було б спаскудити! Молодці!
Л А Д О М И Р Показати IP 25 Липня 2011 23:41
галіма копія, пародія, плагіат на незрозуміло що, або потуги зробити шось на кшталт латини чи ксалси х. зна шо ... ось вам і українська музика.
Іруся до Л А Д О М И Р Показати IP 26 Липня 2011 03:04
Дайош не х. зна шо? покажи на що здатний? ;)
ррр Показати IP 26 Липня 2011 08:50
Алка твой голос пробивает на ура! ))
ччч Показати IP 26 Липня 2011 10:19
Фігня, як і усі пісні флайзи.
Mirna Показати IP 26 Липня 2011 15:38
з цього альбому мені подобається пісня "Не малюй ілюзій". дуже гарна.
ваша Показати IP 26 Липня 2011 21:40
та ви дiстали! флайза крутий гурт, з успiшним сьогоденням i майбутнiм! а тим, хто визнають цю творчiсть фуфлом, скажу одне - не паскудьте тему! ви навiть мiзинця iхнього не вартуете! бо ваш рiвень - владiмiрскiй централ або трясти копачьками за папiроску пад бутирку... власне i майбутне ваше в тому ж напрямку... а флайзiвцi молодцi! приемно за таких рiдно-талановитих лучан!
musik Показати IP 27 Липня 2011 01:44
Як на мене, то "Мати казали" - це найкрутіша з тих пісень Флайзи, які я чула. Бомбово просто! Під неї неможливо не рухатись. З кліпом на цю пісню, наскільки я знаю, гурт трохи підвели, тому воно й вийшло таке собі не дуже. Але тим не менш Флайза молодці!
Slaid Показати IP 27 Липня 2011 10:51
отут можна онлайн послухати наші треки http://www.flyzzza.com.ua/sound.html також будемо раді побачити ваші вподобання в голосуванні
Тіма Показати IP 27 Липня 2011 15:36
Дякую, Іра тобі та Волинським Новинам загалом за класне висвітлення наших новин на ваших сторінках ;о)
boXer Показати IP 30 Липня 2011 00:02
Группа абсолютно беспонтовая, об этом говорил, говорю и буду говорить...Их клипы как раз для уровня ВТ, не выше.А темы их реально для студентов ПТУ из районов... ;) п.с. Баста & Гуф рулят!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus