USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Фронт змін» офіційно скріпив союз з «Волинським блоком»

23 Лютого 2010 17:36
Обласна та міська партійні організації «Фронту змін» сьогодні, 23 лютого підписали угоду про партнерство і співпрацю з громадською організацією «Волинський блок».
Угоду підписували голова партії «Фронт змін» у Волинській області Олександр Пиза, голова Луцької міської партійної організації  «Фронту змін» Олег Дмитрук та голова ГО «Волинський блок» Антон Сосновський.
Підписанти розповіли, що угода планувалася давно, проте спочатку активісти «Волинського блоку» мусили показати себе під час президентської виборчої кампанії.
До речі,  багато хто з членів «Волинського блоку» був удостоєний відзнаками лідера партії Арсенія Яценюка – повідомили на прес-конференції.
Очільники «Фронту змін» та «Волинського блоку» зазначили, що будуть співпрацювати не лише в якості політичних партнерів, а й займатимуться активною громадською діяльністю, зокрема, втілюватимуть просвітницькі кампанії.

Антон Сосновський сказав, що нині Луцьку потрібно менше політиків, а більше економістів. А тому співпраця ГО «Волинський блок» з «Фронтом змін» буде «апріорі корисною, так як принесе добро і зміни в житті Луцька».
«Ми хочемо, щоб звичайні жителі могли впливати на події в області і місті. Ми не можемо бути осторонь того, що відбувається в обласній та міській раді», - зазначив Олександр Пиза.
Підприємець і голова міського партійної оргаанізації «Фронту змін» Олег Дмитрук повідомив, що важливим завданням партнерів стане якісна підготовка та проведення виборів до органів місцевої влади, не залежно від того коли, і в який спосіб вони відбудуться. 
Олександр Пиза зазначив, що політична сила готуватиме і подаватиме для наступних місцевих виборів лише відкриті списки. «Фронтовик» очікує отримати близько 20% голосів лучан. 
«Для сильної політичної структури немає великого значення коли будуть вибори. Нинішня партійна система себе не оправдовує. У Луцькій міській владі, так само як і в обласній немає опозиції. Депутати не спілкуються з громадою, ховаючись за партійні списки. Ми за те, аби наші партійні керівники не ховалися за прапор Яценюка, а спілкувалися з людьми і приймали заходи для вирішення їх проблем», - зазначив Сосновський. 
Угода підписана на 12 місяців, якщо у сторін не буде в подальшому заперечень, вони співпрацюватимуть і надалі.

А поки що новооб’єднана трійця, не забуваючи про приємне, планує разом привітати жінок зі святом 8 Березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Хохма Показати IP 23 Лютого 2010 18:16
"Антон Сосновський сказав, що нині Луцьку потрібно менше політиків, а більше економістів." То Сосновський вже великий економіст?
Stopkadr Показати IP 23 Лютого 2010 23:02
На останній світлині рукостискання мало чим нагадує закріплення домовленості чоловіків. Респект фотокору. Важливе в деталях.
знаючий Показати IP 24 Лютого 2010 09:06
Це все брехня Сосновський з Дмитруком до виборів ніякого відношення не мали. А авторитетна громадська організація Сосновського лише на папері! Завтра 24.02 о 19.00 в профспілках(Відродження) відбудуться збори ГО Фронт Змін. Де мають намір вийти з ГО 23 активних учасники міського осередку. Це ті люди які розбудовували ГО та брали активну участь у виборах на дільницях.
goodok Показати IP 24 Лютого 2010 09:20
оце так команда! Сосновський ще недавно ходив по фірмах і "втюхував" якесь недержавне страхування, розповідаючи, що воно вже обовязкове, а Фронт змін - приховані друзі Януковича, шкода що Арсеній, маючи немалу довіру від людей виявився таким "безликим". Одним словом, зібрались брехуни і лицеміри (ще й які досвідчені!) і хочуть свого мера в Луцьку "зробити". Дістало вже, цих претендентів видно неозброєним оком!
Strawberry Показати IP 24 Лютого 2010 10:13
Мдя...Антоха кращий!!! И куда котится этот мир?....
НеЯ Показати IP 24 Лютого 2010 10:23
Поки йшли президентські вибори Сосн. розводив Гурвіца. Цікаво як це допомогло Яценюку на Волині?
Сергій Показати IP 24 Лютого 2010 12:01
"У Луцькій міській владі, так само як і в обласній немає опозиції" - Антон трохи дезорієнтувався перебуваючи поза політикою. Ні в міській владі, ні в обласній неможе бути опозиції до влади. Бо якщо людина в опозиції до самої себе, то їй ставлять діагноз шизофренія. Як може міська влада бути в опозиції до самої себе? Чи обласна? Наступне. "Депутати не спілкуються з громадою, ховаючись за партійні списки" - чергова фантазія Антона. Депутати всіх фракцій ведуть щоденний прийом громадян, у тому числі і в приміщенні міськради в секторі звернень громадян. Всі фракції постійно звітуються перед громадою. Хто через телебачення, хто у "Просвіті", хто в інших місцях. Не треба займатись відвертою брехнею, не вчіться цьому у Яценюка.
Яйценюк Показати IP 24 Лютого 2010 12:09
"«Фронтовик» очікує отримати близько 20% голосів лучан". Раз Пиза розраховує на 20% голосів лучан, а його шеф отримав лише 7%, то це говорить, що всі луцькі фронтовики втричі кращі за свого недоросля. Ось у цьому я з Пизою погоджуюся. Він дійсно втричі кращий за Яценюка, бо Цуценюк - це облизувач янучар, а Пиза поки ще Башкаленка не облизував. Хоча якщо вождь скаже, то оближе.
Громада Показати IP 24 Лютого 2010 13:52
Сосновський - відомий ледар та аферист, паразитує на громадському та політичному русі все життя. Невже це комусь не зрозуміло? Здається, достатньо подивитися на його нахабну морду та бігаючи очі, але ж лохів виявляється ще багато!
Антон Сосновський Показати IP 24 Лютого 2010 17:44
Всім привіт! От за що подобаються мені Волинські інтернет сайти,особливо ті де можна коментувати,коли читаю,стільки взнаю про себе нових міфів, а заздрісників скільки йой. Як прочитаю настрій з являється, чесно. Всім коментаторам від душі бажаю міцного здоров я.
citizen Показати IP 24 Лютого 2010 17:55
Те ж саме буде що і з блоком Литина, Народною самообороною -обдурять людей, пролізуть в парламент, а ніякого толку не буде! Думаєте дарма Яценюк витратив такі шалені гроші на компанію? А їх потрібно всетаки повертати тим людям які в його вклали!
Нейтралітет Показати IP 25 Лютого 2010 19:32
А чому тих "23 активних учасники, і ще декілька десятків чоловік в роздумах" не розказали "всю правду про фронт змін і його Волинського керівника" тоді, коли були членами ГО? ЩОСЬ чи ХТОСЬ заважали? Чи було зручно і все влаштовувало? А тепер НЕ ПОДІЛИЛИ МІСЦЯ і починаєте брудом поливати? А де ж ваші принципи і совість були тоді, чому тільки тепер прокинулись? Все зрозуміло - Всі однакові...
Бувалий Показати IP 28 Лютого 2010 12:21
Пане Пизо, зовсім вас не розумію. Хто такий сосновський, що ви заключаєте з ним якусь угоду? Угода з пустим місцем - це круто! Чесно кажучи - якось це дрібно і примітивно. У вас же є рейтинговий лідер, блокуватись якщо і варто з ким, то принаймні з тим, хто з себе щось представляє. Але якийсь сосновський??? Я ще розумію, якби він у штабі працював... Короче, бондарята на волині вже яценюка підмяли!
вого КРОК Показати IP 5 Березня 2010 16:35
Мої щирі співчуття "Фронту змін"(((
коля Показати IP 5 Березня 2010 16:51
до ВОГО КРОК, а чого так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus