USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Гарчав, як пес: на Волині чоловік під час бійки вкусив за вухо неповнолітнього

22 Серпня 2021 21:03
На Волині судили чоловіка, який під час бійки вкусив за вухо свого далекого неповнолітнього родича. Шацький районний суд призначив чоловіку покарання у виді штрафу.

Злочин трапився 26 жовтня 2020 року в обідню пору. Як ідеться у вироку, під час конфлікту та бійки обвинувачений вкусив малолітнього потерпілого за вухо, спричинивши легке тілесне ушкодження.

Як розповіли потерпілий та обвинувачений, вони є далекими родичами. Обвинувачений разом з дружиною та сином приїхали забирати генератор, який позичали рік тому, до батька та брата потерпілого. Однак ті віддали йому не їхній генератор. Тож між ними стався конфлікт та бійка, в якій брав участь і малолітній потерпілий.

Обвинувачений не визнавав своєї вину, вказуючи, що міг ненароком зачепити вухо потерпілого браслетом від годинника. Відзначимо, що під час дізнання обвинувачений визнавав викладені в обвинувальному акті фактичні обставини події і про будь-які інші версії розвитку події дізнавачу не повідомляв.

Натомість потерпілий наголошував, що під час бійки обвинувачений наносив йому удари та все-таки вкусив його за вухо зубами, при цьому він гарчав, немов собака. Вухо йому зашивали, а лікування тривало близько трьох місяців, він не міг ходити до школи.

Вивчаючи докази, суд врахував послідовність показань потерпілого, зокрема під час проведення слідчого експерименту, а також висновок експерта, який не виключав можливість, що рани, отримані потерпілим, можуть виникнути внаслідок укусу.

Дійшовши висновку про винність чоловіка, суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рукалице Показати IP 23 Серпня 2021 19:13
Недалекий родич вкусив за вухо далекого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus