USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Газманову в Україні світить 10 років. Венедіктова влучно підколола путінського пропагандиста

6 Березня 2022 00:11
Український суд дозволив заарештувати і доставити до країни для обрання запобіжного заходу російського співака Олега Газманова, який підтримує кремлівський режим.

Про це 5 березня повідомила у себе на Facebook Генеральний прокурор Ірина Венедіктова, пише НВ.

Згідно з оприлюдненими документами, Газманова звинувачують за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

У зв’язку з цим Венедіктова вирішила звернутися до Газманова особисто, пояснивши, що на нього тепер чекає.

«Українські прокурори добре усвідомлюють ту обставину, що добровільно ви не з’явитесь до українського суду, та й на гастролі до нас у гості навряд чи збираєтеся. Тому ми змушені ініціювати процедуру оголошення вас у міжнародний розшук. Природно, закордонні тури — частина вашого творчого життя, але з цим рахуватися ми не зможемо, на жаль… Ми в Україні вважаємо, що офіцери (вони ж росіяни) сьогодні скоюють злочини в Україні. І так, ми часто на суші, а вони часто на морі, і нам не зустрітися ніяк — тільки у суді», — написала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Немо Показати IP 6 Березня 2022 07:06
В такій ситуації держава має очиститись,від підарчиновників,підарфірм та фопів які не платили податків,корупціїї ... треба просто зразу і жостко навести лад,дай боже все скінчиться і побачимо хто є хто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus