USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гендиректор МАГАТЕ залишив Запорізьку АЕС, на станції перебуватимуть 5 інспекторів

1 Вересня 2022 20:16
Генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі залишив Запорізьку АЕС.

Про це повідомляє Енергоатом.

«Станом на 18:00 1 вересня 2022 року генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі залишив Запорізьку АЕС. Разом з ним зі станції поїхали більшість членів делегації.

Наразі на ЗАЕС залишились 5 представників місії МАГАТЕ, які розвантажують привезене ними обладнання та продовжать роботу на станції», – йдеться у повідомленні.

Очікується, що вони перебуватимуть на Запорізький АЕС до 3 вересня, додали в Енергоатомі.

Раніше генеральний директор МАГАТЕ Рафаелем Гроссі заявив, що місії за кілька годин роботи на Запорізькій АЕС вдалося зібрати багато важливої інформації, передає УНН із посиланням на росЗМІ.

РосЗМІ оприлюднили коротке відео із гендиректором МАГАТЕ, де той коротко розповів про перші години роботи місії на Запорізькій АЕС.

«Глава МАГАТЕ заявив, що місії за кілька годин роботи на Запорізькій АЕС вдалося зібрати багато важливої інформації, він побачив «ключові речі», які хотів побачити», – йдеться у повідомленні росЗМІ.

Нагадаємо, 1 вересня місія МАГАТЕ прибула на Запорізьку АЕС, яка наразі перебуває під контролем російських окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus