USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Генії рішень: ЗСУ підпалили ворожу автівку пластиковим стаканчиком. Відео

29 Вересня 2022 00:17
Українські оборонці продовжують дивувати своєю винахідливістю. Так, днями, для того, щоб підпалити автівку окупантів, вони використали пластиковий стаканчик.

Про це повідомляє «Оперативний ЗСУ», передає ТСН.

На відео видно, як українські захисники з 60-ї бригади ЗСУ випробували черговий винахід. Вони прикріпили до дрона пластиковий стаканчик із запальною сумішшю і скинули його з висоти і поцілили просто в припарковану в лісосмузі ворожу автівку.

Стаканчик впав на передню частину кузова, і суміш зайнялася.

Можна сказати, що перше випробування пройшло успішно. «Стаканчикову вибухівку» вдосконалять і далі будуть застосовувати проти ворога.

Зауважуємо, що Україна поважає міжнародне право, тому російські військовослужбовці мають можливість добровільно здатися в полон. Для цього можна зателефонувати за номером: +38-066-580-34-98, +38-093-119-29-84. Також створено чат-бот «Хочу жить бот» (https://t.me/spasisebyabot), де приймаються зверення від військовослужбовців.

Нагадаємо, що на Херсонщині російські окупанти спробували провести наступальну операцію танками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus